21 Nisan 2009 Salı

Nasıl Bir Başlangıç Olacak


Kulüp yetkilileri, Tabata'nın, yapılan kontrollerinde sol iç yan çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini ve en az 4 hafta forma giyemeyeceğini belirterek, tedavisine hemen başlandığını ifade ettiler. Öte yandan, uzun süredir sakat olan ve dün ilk kez antrenmana çıkan sağ bek oyuncusu Erkan Sekman'a karın ağrısı nedeni ile geldiği İpekyolu Primer Hastanesi'nde fıtık teşhisi konuldu.

Uzun süre Ankara ve Bursa'da tedavi gören bu futbolcu bugün İpekyolu Primer Hastanesi'nde ameliyat edildi. Erkan Sekman'ın ameliyatının başarılı geçtiği ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Antep yeni hocasının keyfini süremeden en önemli oyuncularından Tabata'nın sakatlanmasının ardından bir şokta Erkan'dan geldi. Tabata'nın 4 Erkan'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklaması yapıldı. Yeni teknik adam Jose Couceiro "Benim takımım sahaya kazanmak için çıkar" diyordu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda. Şimdi ligdeki bütün takımların kadrosunda görmek istedikleri Tabata olmadan bunu nasıl yapacak bakalım. Haftasonu düşme potasına yakın ekiplerden Gençlerbirliği ile Ankara'da oynanacak maçta nasıl bir taktikle sahaya çıkılacağıda merak konusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir