21 Haziran 2009 Pazar

İspanya Sıkmaya Başladı

Konfederasyon Kupasında dün akşam oynanan maçlar ile A grubu ekipleri maçlarını tamamladılar. Gecenin ilk maçında Yeni Zellanda ile Irak karşı karşıya geldi. İki takımında gol bulamadığı maç sonunda Yeni Zellanda gruptaki ilk puanını alarak 1 puan ile A grubunun sonuncusu olurken daha önce Güney Afrika ilede 0-0 berabere kalan Irak 2 puanla grup üçüncüsü olarak kupaya veda ettiler.

Gecenin diğer maçında ise İspanya ile Güney Afrika karşı karşıya geldi. Gruptaki üçüncü maçında da yenilmeyen İspanya; Güney Afrika'yı 2-0 yenerek 9 puan ile grup lideri olurken hiç gol yemeden 3 maç daha çıkarmasıda dikkat çekiciydi. İspanya'ya yenilmesine rağmen 4 puanda kalarak grup ikincisi olan Güney Afrika'da yarı finale çıktı. Karşılaşmanın 51. dakikasında David Villa bir penaltı atışını gole çeviremedi fakat hemen 1 dakika sonra attığı gol ile kendini affettirdi. İspanya adına ikinci gol ise 72. dakikada Llorente'den geldi. Alınan sonuçların ardından şimdi B grubu maçlarını bekliyoruz. Güney Afrika B grubu lideri ile karşılaşırken İspanya ise B grubu ikincisi ile karşılaşacak.

B grubunda ise işler karışmış durumda 2 maçta 2 galibiyeti olan Brezilya grup lideri durumda. Ardından 3'er puan ile İtalya ve Mısır geliyor. Son sırada ise henüz puanı bulunmayan Amerika Birleşik Devletleri bulunuyor. Akşam Türkiye saati ile 9 buçukta başlayacak olan maçlarda Brezilya ile İtalya karşılaşırken, Mısır'da Amerika ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir