3 Temmuz 2009 Cuma

En ÜstünEL #2

Yazmaya doyamadığım bir kaç isimden biri Haldun Üstünel. Yazılmayı, konuşulmayı, sevilmeyi ve bilhassa saygıyı en çok hakeden insanlardan birisi Galatasaray camiası içinde. Ayrıca kendisine yürüttüğü başarılı transfer politikası sebebiyle kin ve nefret duyan rakip takım taraftarları bile kendilerini keşke demekten geri alamıyorlar. Keşke Haldun Üstünel hiç olmasaydı, keşke Haldun Üstünel bizim takımımızda olsaydı gibi.. Bunu bizzat söyleyen Fenerbahçe'li, Beşiktaş'lı arkadaşlarım var. Haldun Üstünel ile ilgili hazırlanan photoshopların ise haddi hesabı yok. Soldaki resmi bugün Burak attı. Resmi görür görmez en üstünEL #2 yazısının zamanı geldide geçiyor bile dedim. Daha önce En ÜstünEL isimli bir yazı yazmıştım Rijkaard'ın Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olmasının ardından.

Son olarak yine yeniden aslında her zamanki gibi tüm basını ters köşe yapan Üstünel; Keita transferi ile ilgili olarak “Bizim için bir hayli uğraş verdiren transferi, hocamızın bilgisi doğrultusunda gerçekleştirdik. İki yıla aşkın süredir bizim de izlediğimiz bir futbolcuydu. Bütçemize uygun, Galatasaray'a yakışan futbolcuları kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Üstünel şöyle devam etti: “Bizim için transferde gizlilik çok önemli. Ne kadar az duyulursa veya duyulmazsa bizim için o kadar rahat çalışma imkânı oluşuyor. Bazı alınganlıklar oluyor. Bu alınganlıklara gerek olmadığı düşüncesi içindeyim. Koşullar böyle gerektiriyor, bizim için pazarlık olsun, görüşmeler olsun daha rahat şartlar altında gerçekleşiyor. Onun için bu sistemi ön planda tutmaya özen gösteriyoruz.” Bu işi senin kadar iyi yapan değil Türkiye'de, Dünya'da yok Haldun Abi. Takipçiniz, peşindeyiz yürüyedur! Okuduğumuz bir paragrafıda yazıp yorum bile yapmadan yazının sonuna gelebiliriz. Yukarıda yazan herşeyin özetidir aslında aşağıdaki paragraf. Teşekkürler Özhan Canaydın, teşekkürler Adnan Polat.

Karim Benzema'yı almak : 35 Milyon €
Kaka'yı almak : 65 Milyon €
Cristiano Ronaldo'yu almak : 94 Milyon €
Uykudan kalkınca "Kader Keita Galatasaray'da" yazısını görmek : Paha biçilemez..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir