18 Temmuz 2009 Cumartesi

Nöbet Değişimi {Anket Sonuçları}

Geride bıraktığımız hafta içindeki anketlerimizden ilkinde Hangi takımın transfer politikasını daha çok beğeniyorsunuz diye sorduk. Şıklar arasında geride bıraktığımız sezondaki lig sıralaması ile; Beşiktaş, Sivasspor, Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve başka bir süper lig ekibi şıkları yer alıyordu. Transfer dönemine dünyanın en elit 10 teknik direktöründen biri olan Frank Rijkaard'ı getirerek başlayan ve Leo Franco, Abdul Kader Keita, Gökhan Zan ve Mustafa Sarp gibi oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray 58 (53%) oy ile anketi açık ara zirvede tamamladı. Galatasaray'ın ardından ikinci olan takımımız 22 (20%) oy ile teknik direktörlüğe Daum'u takımada Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Bilica ve Bekir İrtegün gibi ligin önemli yıldızlarını katan Fenerbahçe oldu. Anketin 3. sırasını 16 (14%) oy ile Beşiktaş alırken, yeni teknik direktörü ile Trabzonspor 6 (5%) oy alarak 4. sıraya yerleşti. 5. sırada bu şıkların dışındaki bir süper lig ekibinin olduğu şık yer aldı. Ki tahminimce bu şıkka oy verenler Ankaragücü taraftarlarıdır. Anketin sonuncu takımı ise 3 (2%) oy ile Sivasspor oldu.


İkinci anketimiz ise Erkek Basketbol'da Eurolig gruplarında hangisinin grubundan çıkabileceği sorusuydu. Türkiye'den Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker'in katıldığı Eurolig gruplarına burdan ulaşabilirsiniz. Şıklar arasında Efes Pilsen çıkar, Fenerbahçe Ülker çıkar, iki takımda çıkar, iki takımda çıkamaz bulunuyordu. Birinci olan şık Efes Pilsen'in grubundan çıkacağına inananların 35 (54%) oy ile desteklediği Efes Pilsen çıkar şıkkıydı. İkinci olan şık 15 (23%) oy ile iki takımımızında çıkacağını söyleyen şık olurken, üçüncü olan şık 8 (12%) oy ile Fenerbahçe Ülker'e şans verenlerin şıkkı oldu. Sonuncu şık ise 6 (9%) oy ile iki takımımızında çıkamayacağını söyleyen şıktı. Sportif Cümleler olarak Eurolig'de iki takımımızada başarılar diler Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etmelerini temenni ederiz.

Yeni haftada 3 farklı anket deniyoruz. Ve sanıyorum bu anketler bir anket dizisi oluşturacak ki "Altın Onbir" ile sonuçlanacak. Yeni anketlerimiz sol sütunda da gördüğünüz üzere Dünya'nın en iyi savunmacılarını seçiyoruz. İlk anketimiz Dünya'nın en iyi sol beki hangisi? İkinci anketimiz Dünya'nın en iyi stoperi hangisi? Son anketimiz ise Dünya'nın en iyi sağ beki hangisi? olarak seçtik. Anket sayısı üçlendi yani. Savunma anketleri bitince büyük ihtimal orta saha ve forvet anketleri seçilecek ve Sportif Cümleler Altın 11'i ortaya çıkacak. Şimdiden oy verdiğiniz için teşekkürler.

Anket yazısının son kısmında biraz dertleşelim diyorum. Geride bıraktığımız hafta ekip arkadaşlarımızdan Burak Eren taşınma mevzusu yüzünden aramızda yoktu eminim farketmişsinizdir yokluğunu zira ben bayağı derinden hissettim. Sizinde hissettiğinizi düşünüyorum çünkü bana ve yazdıklarıma 8 gün tahammül etmek zorunda kaldınız (:p). Öncelikle bu 8 gün içinde beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma, Serap, Burak ya da Berkan diye ayırmadan Sportif Cümleleri okuyanlara, okumakla yetinmeyip fikirlerini bizle paylaşan ve yorum bırakanlara can-ı gönülden teşekkürü bir borç bilirim. Benim için ne kadar sancılı geçtiğini tahmin bile edemezsiniz. Hoşgeldin Burak. Sana bi daha izin falan yok haberin olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir