28 Ağustos 2009 Cuma

Sercan Yıldırım Galatasaray'da


Scoutgs her zaman yaptığını yine yaptı ve günler öncesinden transferi duyuyarak Türkiye'de rakipsiz olduğunu gösterdi. Scoutgs'yi çok seven ve kendimi fahri bir Scoutgs'li olarak gören ben sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sercan Yıldırım transferini yarın uzun uzun değerlendiririz, analizimizi yaparız. Şimdi rahatlıkla uyuyabiliriz hoşgeldin Sercan diyorum.

11 yorum:

  1. hoşgelsin paşamız :) hayırlı olsu tüm Galatasaray camiasına...

    YanıtlaSil
  2. Galatasaray'a hos geldin Sercan.
    başarılı olman dileğiyle

    YanıtlaSil
  3. Aleyküm selam ,hoşgeldin sercan paşa

    YanıtlaSil
  4. nasıl bu kadar emin konuşabiliyosunuz ki kaynak ne

    YanıtlaSil
  5. Bu transfer gerçekleştimi sahiden henüz açıklama gelmedi ama?

    YanıtlaSil
  6. Birde şu site var bilmem hakkında ne düşünüyorsunuz sevgili sportif.cümleler çalışanları:D ScoutGS'den 2 gün önce haberi yayınlamış.

    işte adresi; http://fossacimbom.blogspot.com/2009/08/sercan-yldrm_26.html

    YanıtlaSil
  7. nasıl bu kadar emin konuşabiliyosunuz ki kaynak ne
    bu lafımın arkasındayım ama transferi olmuş gibi değerlendirelim bide sercanın takıma çok şey katacağı kesin en azından üzerinden ciddi bir kazanç sağlıyabiliriz nondanın gönderilmesini doğru buluyorum 32-33 yaşına gelmiş bir oyuncudan ne kadar faydalanabilicez eğer ortalarda konuşulan nonda+5 milyon euro doğrıysa bence gayet iyi tabata gibi 28 yaşındaki bir adam 8 milyon euro ederse sercan gibi 19 yaşındaki ve yabancı kulüpleri bile(m.city-m.united) peşinden koşturan topçu rahat 10 milyon euro eder umarım gerçekleşir

    YanıtlaSil
  8. Kaynak Scoutgs'dir. Tartışmam bile onları. Bu transferide onlar belirtmiştir onlar dışında da kaynağım olmadığı gibi başkasıyla ilgilenmem. 2 adam söylerler 2'si gelir. Türkiye'de sıradan bütün futbolcuları yazıpta içlerinden 1-2'si gelince transferi biz bildik demezler.

    YanıtlaSil
  9. Daha ana sayfada duyurulmadı transfer :) Onların kaynağı kimmiş peki Burakçım

    YanıtlaSil
  10. Scoutgs'nin kaynağı Scoutgs'dir abi :D Bu sene kimi dediyseler çıktı.

    YanıtlaSil
  11. bir keyta dört tane sercan 3 ebuo 2reyra 8 tanede engin eder bunlara böyle büyük paralar veriliyorsa keytaya çeyreğini verdirmeyen hocadan hayır beklemem kesinlikle bu adam gelmeli gelmeli gelmeli
    fevzi kına

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir