15 Eylül 2009 Salı

En İyi Spor Spikeri: Murat Kosova


Geçtiğimiz hafta başlattığımız ankette en iyi spor spikerini sormuş ve 10 şıklı bir anket eklemiştik bloga. Tema değişikliği falan derken anket gümbürtüye gitti zannedenler yanılıyorlar çünkü eski temadaki anketin sonuçlarını yedeklemiştik. En iyi spor spikeri anketimizin şıkları arasında; Ersin Düzen, Güntekin Onay, Ercan Taner, Murat Kosova, Ertem Şener, Melih Şendil, Melih Gümüşbıçak, Okay Karacan, Ali Okancı ve Erdoğan Arıkan vardı. Tabi bir çok spor spikeri var kulaklarımızda yer etmiş ama biz ilk akla gelen 10 kişiyi seçip ankete ekledik. Çok fazla bir çekişme olmadı açıkçası. Murat Kosova açık ara birincilikle anketi zirvede tamamladı.

Gelen oyların 87'sine sahipti Murat Kosova. Ben Murat Kosova'yı Kaan Kural ile birlikte daha çok Nba ve basketbol maçlarından anımsıyordum bu seneye kadar. Bu sene NtvSpor'da yayınlanan Avrupa Ligleri maçlarının bazılarına da sesiyle hayat vermeye başladı sanırım. Basketbolu çok yakından takip etmeyen birisi olarak onun sesini futbolda duymak beni ziyadesiyle mutlu etti. Murat Kosova'yı Sportif Cümleler okurlarının en çok sevdiği spor spikeri olmasından ötürü kutluyoruz ekip olarak. Yakın zamanda bir sürpriz yapabileceğimizi çıtlattıktan sonra gelelim diğer şıklara. Murat Kosova'nın ardından en yüksek oyu 76 oy ile Ercan Taner aldı. Yılların verdiği tecrübenin yanı sıra Ercan Taner'in futbol maçlarına kattığı ruh bir başka yahu :) Üçüncülük kürsüsünde ise 44 oy ile Güntekin Onay var. Rıdvan Dilmen ile yaptıkları %100 Futbol programının yanı sıra Güntekin Onay'da tıpkı Murat Kosova ve Ercan Taner gibi NtvSpor'da maçlara sesiyle hayat veren isimlerden biri. Anketin 4. sırasında 31 oy ile Okay Karacan var. Onun NtvSpor'da olmasını özlediğimizide buraya sıkıştıralım.


İlk 3'e giren spikerlerin ortak özelliği NtvSpor bünyesinde çalışmaları. NtvSpor gerçekten reklamlarında da dediği gibi sporun kalbinin attığı yer oldu artık. Bizimde ekip olarak en çok takip ettiğimiz kanalların başında geliyor. Tek bir kusuru var NtvSpor'un oda Avrupa Liglerini yayınlarken şifre koyması. Evet biliyorum bunu yapan NtvSpor ekibi değil uluslararası yayın anlaşmaları falan. Ama ben NtvSpor'u tanırım arkadaş. Nerden bulacağım uluslararası yayın anlaşmalarını yapan amcaları :) Murat Kosova'yı bir kez daha tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

ps: Sakallarını kestiği için de ayrıca teşekkürler (:p)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir