12 Ocak 2010 Salı

Ariel Ortega {No Pain No Gain} Röportajı Soru Alımı

Bu hafta röportaj için ağımıza düşürdüğümüz arkadaş :) No Pain No Gain yada bilinen ismiyle Ariel Ortega blogunun yazarı Hasan Muradoğlu. Daha önce Noat SamisA'da yaptığımız sistem devam ediyor. Röportaj öncesi soru alımı olayı yani. Güzel sorular bekliyorum, merak ettiğiniz sorular vardır mutlaka. Birlikte yine keyifli bir röportaja imza atarız umarım. Soruları yarın yani Çarşamba akşamına kadar alacağız. Pazar, en geç pazartesiye de röportajı okursunuz blogda bir aksilik çıkmazsa, ölmez de sağ kalırsak :) Buyrun Ortega sizindir..

6 yorum:

  1. "el burrito" ne ifade ediyor ortega için ? :)

    YanıtlaSil
  2. http://www.formspring.me/elburrito

    YanıtlaSil
  3. Zico'nun gönderilmesini nasıl değerlendiriyor? Şayet takımın başında hala Zico olsaydı takım nerelerde olurdu(hem ligde hem Avrupa'da)?

    YanıtlaSil
  4. hangi konuda yazmak daha çok hoşuna gidiyor? futbolmu sinemamı?

    YanıtlaSil
  5. umut sarıkaya'nın karikaturlerini blogunda paylaştığı için aldığı eleştiriler hakkında ne düşünüyorsun? şayet ben keyifle takip ediyorum da umarım onları pek ciddiye almıyorsundur.

    YanıtlaSil
  6. turkcell super lig'de yılın bidonu adlı anket ne zaman sona erecek, bidon seçilen adam 2. yarı nasıl bir performans gösterecek bi bakalım ama değil mi

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir