14 Eylül 2011 Çarşamba

Euroleague Elemelerine TV Yayını İstiyoruz!


Galatasaray basketbolunun sanal alemdeki en büyük temsilcisi gsbasket.org takımlarımızın bir çok organizasyona öncülük etmişti. Şimdi de belki de tarihinin en önemli maçlarını oynayacak erkek takımımızın Euroleague ön elemesi maç yayın haklarının hala bir kanal tarafından alınmadığı gerekçesiyle bir organizasyon başlattı. Biz, Galatasaraylı basketbol severler takımımızın yanında olmasak da en azından onları televizyondan izleyip, desteklemek istiyoruz. Bu herkesin hakkı ve bu yayın da bu yüzden herkesin izleyebileceği bir kanalda olmalı. Gsbasket ve Gssözlüğü takip edenlerin çok yakından tanıyacağı Savaş Karadağ bu konu ile ilgili çok güzel bir söz söyledi:

Türkiye'nin en ücra köşesindeki insanların bile bu maçları izleyebilmesi için Twitter'da #onelemetrtdeizlenir diyelim. Önce TRT'ye sesimizi duyuralım, olumsuz cevap gelirse alternatifler içinde NTV Spor'dan önce GS TV gelir.

Bu noktada tüm Galatasaraylılara düşen görev bellidir. Trt' ye twitterdan ve maillerden gerekli baskı yapılmalı ve bu maçların herkesin izleyebilecği bir kanaldan yayınlaması sağlanılmalıdır.

Konu ile ilgili Gsbasket' in taraftarlara mesajı:

Erkek basketbol tarihimizde ilk defa Euroleague'de oynama şansını elde eden takımımız, 30 eylül günü Paok ile karşılaşıyor. Bugün itibariyle 16 gün kalan maçımıza hala TV yayını bulunmamaktadır. Geçen yıl gösterdiği üstün başarıyla taraflı / tarafsız herkesin alkışını alan takımızın Euroleague elemelerinin yayını bulunmaması rezilliktir! Bu önemli maçımızı ve daha sonra yürüyebileceğimiz yolu internetten takip etmek için uğraş vermek istemiyoruz.

Bu isteğimiz doğrultusunda, TV yayını sağlanana kadar, herkesin izleyebilmesini sağlayacak olan TRT adresine baskı yapmaya herkesi davet ediyoruz.

Bu istek karşılıksız kalmayacak!

TRT mail adresi : trthaber@trt.net.tr

TRT twitter adresi : @TRT3SPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir