17 Ağustos 2012 Cuma

Yeni Sezon Formaları | Chelsea

Nike formalarının ardından bugün bir de Adidas ile karşılaşalım dedim ve sahneye Chelsea'yi aldım. Chelsea, bugüne kadar yazdığım takımlar içinde, Galatasaray'ı tenzih ediyorum, üçüncü forması açıklanan tek kulüp. İç saha ve dış saha formalarının yanı sıra üçüncü formaları da piyasaya sunulmuş durumda. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Chelsea'nin önümüzdeki sezon giyeceği formalarındaki Şampiyonlar Ligi kupası amblemi en dikkat çeken şeylerden birisi. İlk olarak iç saha formasını inceleyelim. Chelsea'nin mavi rengi formanın tamamını oluşturuyor. Fakat bu sezon altın temalı formalar ön planda. Adidas çizgileri, forma numaraları ve hatta formadaki reklamda altın rengi kullanılmış. Aynı durum kaleci formaları için de geçerli tabii.

Dış saha formalarında ise beyaz rengi tercih etmişler. Tabii formadan çapraz olarak geçen ve güzellik yarışmalarında seçilen kızlara takılan şeye benzeyen açık mavi bandı saymazsak. Formanın yakasında ve omuzlardan inen üç Adidas bandında ise lacivert renk kullanılmış. Beyaz forma yine beyaz şortla birleştirilmiş ve Chelsea'nin deplasman forması da böylece ortaya çıkmış. Formaların içinde şahsen en çok beğendiğim forma deplasman forması. Bakmayın açık mavi bandıyla dalga geçtiğime, formaya çok hoş bir derinlik kattığı aşikar.

Son olarak da üçüncü forma. Siyah formaya sarı efektler verilerek hazırlanmış forma Chelsea'nin bu sezonki alternatif forması olarak görünüyor. Siyah formadaki sarı efektler iç saha formasındaki altın temasının devamı olarak yansıtılmış. Formayı siyah şort ile tamamlayan Chelsea, bu forma için taraftarına bir de güzellik yapıyor. Siyah formayı alana yanında bir de giysi torbası veriyor. Şu bez olanlardan.. Evet buradan Chelsea Store'a gidip cv'mi veriyorum. Şaka bir yana formaların fiyatları, uzun kollu formalar da dahil, 80 euro'nun üzerine çıkmıyor. Chelsea formaları şu ana kadar yazdıklarımın içinde en ucuzu. 65-70 euro'ya istediğiniz formayı alabilirsiniz kolayca.

Serap

1 yorum:

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir