6 Aralık 2012 Perşembe

Rakip; 1461 Trabzon

Şampiyonlar Ligi'ne çok odaklandık ama bugün Türkiye Kupası kuraları da çekildi ve 5. turda rakip 1461 Trabzon.

Gelişen, büyüyen ve keyif veren bir takım. Hatta şöyle diyeyim. Çoğu Trabzonsporlu arkadaşıma Trabzonspor'dan çok daha fazla heyecan veren bir yapı.

Trabzon'un geleceği, geçmişi bir anlamda 1461 Trabzon ve çok seviliyorlar. Trabzonspor'un pilot takımı diyoruz kağıt üzerinde ama PTT 1. Lig konumları itibariyle de oldukça iddialılar.

Olası bir Süper Lig'e yükseliş durumunda da ne olur, ne biter göreceğiz. Şimdilik söyleyebileceğim, bu hiç de az olan bir ihtimal değil. Mustafa Reşit Akçay gibi bir teknik direktörleri var ve geçen sezon neden bir alt lige indi diye eleştirdiğimiz bu hoca, 1461 Trabzon'dan yeni bir Tavşanlı Linyit efsanesi yaratmak üzere.

Hafife alınmaması gereken bir rakip ama turu rahat geçmemiz gerektiğini düşünüyorum. Balıkesirspor karşısında uygulanan ölümüne rotasyon, 1461 Trabzon karşısında bizi yıpratır, bu yüzden maçı ciddiye alarak, yine rotasyon uygulayarak ama rotasyonun sınırlarını bilerek aşılması gereken bir rakip.

TT Arena avantaj oldu tabii, bu sezon kura şansımız fazlasıyla var ama ben böyle maçlarda güç dengesini göz önünde bulundurarak deplasmanda oynama taraftarıyım, bu maçlar deplasmanda oynanmalı. Aynı şekilde Fenerbahçe - Göztepe eşleşmesi gibi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir