23 Aralık 2012 Pazar

Tepki Doğaldır Ama Bunun Adı Tepki Değildir

''Sadece Şenol Güneş, geri kalanının benim için bir değeri yok. Sadri Şener’in dediği gibi eşantiyon olarak geldiğim yere 5 milyon avro kazandırarak gittim''

Trabzonsporluların tepkisi doğal ama şekli yanlış. Tepki doğmaması imkansız. Galatasaray'a gitmesi, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor döneminde söylediklerine tezat düşen bir durum oldu, bu açıdan Trabzonsporlular tepkili.

Galatasaray'a gelerek doğru mu yaptı, evet. Bunu sadece birkaç ay içerisinde gösterdiği kariyer gelişimiyle de görmek mümkün. Trabzonsporluların da Galatasaray'a gelmesinden öte, geçmiş bazı söylemleri üzerinden tepkileri var.

Ama tepki böyle gösterilmez, böyle açıklamalar yapılmaz, bu şekilde davranılmaz. Burak Yılmaz maç sonu söyledikleriyle çok doğru yerlere temas etti, inanılmaz güzel konuştu.

Maç içine bakalım, fazla açılmadan. Boğazına gelen para mesela. Allah korusun, çok daha kötüsü olabilirdi. O an ağzı açık Burak Yılmaz'ın, nefes borusuna da gidebilir, boğazına geliyor, bu şoka da uğratabilir ve bunun gibi birçok örnek oluşabilir. Aynı şekilde kafasına atılan su şişesi, dibinde patlayan torpiller. Giray Kaçar bile buna maruz kaldı, tepkinin boyutlarını düşünün.

Burak Yılmaz bu takıma şampiyonluk kazandırmıştır, Şampiyonlar Ligi'ne taşımıştır, gol kralı olmuştur ve dediği gibi, Gökhan Ünal transferinin bonusu olarak geldiği takıma 5 milyon avro kazandırmıştır. Tepkinin boyutunu belirlerken, bu yaşananları da düşünmek gerekli.

Zaten Şenol Güneş net bir şekilde olayı özetledi, kendisi boşuna bu ülke topraklarının futbol filozofu değil;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir