3 Ocak 2013 Perşembe

''Büyük Şef'' Geri Döndü


Günün güzel iki haberi var. Öncelik tabii ki Cris'in vedası, büyük bir ferahlamaydı bu. İkincisi ise Ujfalusi'nin takımla birlikte çalışmalara başlaması ve kendisi Antalya kampında da takımla beraber olacak.

Uzun sakatlık, yaş haddi derken Ujfalusi adına kayıp bir sezon olarak bakıyorduk bu sezona ama önemli bir profesyonel Ujfalusi ve bu tip isimler için daima bir ihtimal vardır. Bu sakatlığın ardından ne durumda olacağını yine de kestirmek güç, eski gücüne ne zaman kavuşabilir bilemiyoruz ama idmana çıksın yeter dediğimiz bir isimdir Ujfalusi.

Çünkü büyük bir lider, takım içerisinde önemli bir karakter. Bu açıdan önemli bir artı bu haber. Ayrıca onu da alternatifler arasına yazabiliriz. Cris'le de yollar ayrıldı, Gökhan Zan'ın eli kulağında derken Ujfalusi'nin dönüşü Galatasaray'ı yerli bir stoper hamlesine doğru yönlendirecektir.

Ujfalusi'nin Şubat ayına kadar kendisine geleceğini düşünüyorum ve alternatifler arasında da yerini alacaktır. Kendisini çok aradık, çok özledik ve onun idmanın bir bölümünde takımla çalışmış olmasının haberi bile bizleri heyecanlandırmaya yetiyor...

3 yorum:

  1. Schalke maçlarına hazır bir ujfalusi görmek tek dileğim.
    Varsın transfer olmasın

    YanıtlaSil
  2. Yakınlarda olması bile takıma moral verir. Elmander nasıl çok önce iyileştiyse Ujfalusi'de iyileşecek bence. Ama form tutmaları haliyle zaman alıyor. Bir de stoper çok riskli bir bölge. Bir hata gol getiriyor. Bence bir transfer şart hemen.

    YanıtlaSil
  3. Dün akşam twitter'da da yazdım, tekrarın zararı olmayacaktır sanırım. Ben aksinin olacağını sanmıyorum zaten ama yinede Ujfa'nın erken geri dönme gibi bi düşüncesi yoktur. Bunun örneklerini birçok sporcuda canlı olarak yaşadığımız için ön çapraz bağ sakatlık ve ameliyatından erken dönüşlerin ne gibi sıkıntılar yarattığını az çok biliyoruz. Bu sakatlıkta ameliyat kadar hatta daha önemli olan süreç rehabilitasyon olduğu için sporcu ne kadar çalışkan ve güçlü olsada bacağın en azından eski formuna yakın seviyeye gelmesi belli bir zaman alıyor ve yine vücudun başka bir bölgesinden alınan bağın diz bölgesine nakledilmesinden dolayı yeni bağın ilgili bölgeye adaptasyonu belli bir süre gerektiriyor. Bu doğrultuda Ujfa'nın en azından Nisan öncesinde geri dönüşü büyük bir hata ve risk olacaktır. Şu an zaten rehabilitasyon süreçlerinden biri olan sadece takımla birlikte düz koşulara katıldığını "idmanın belli bölümüne katıldı" açıklamasından anlayabiliyoruz. Taraftar olarak heyecanlanmamız normal ancak sporuc sağlığı açısından bakılması daha doğru olacağı için umarım en doğru zamanda ve en güçlü şekilde dönecektir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir