27 Ocak 2013 Pazar

Drogba, Kolo Toure ve Fotoğrafın Yancısı Eboue


Fitil ateşlendi. Sneijder'le birlikte daha ötesini düşünmüyorken, mevcut ortam üzerinden stoper transferiyle ilgileniyorken sadece, Drogba transferinin söz konusu olması gerçekten büyük sürpriz oldu. Drogba ismini ilk olarak andığımızda, ne gerek var konusundan girip, maliyet hesaplarından çıktık, ertesi gün ise Drogba hayalleri ile yaşamaya başladık, stoper transferi de gerçekleşirse eğer Drogba fark yaratır dedik.

Gerçekten de fark yaratır, ne gerek var diyene de saygı duyarım, Drogba için yanıp tutuşana da. Ama bu transfer harekatının diğer bir faktörü Kolo Toure ve onun Şampiyonlar Ligi'nde de oynayabileceğini öğrendiğimden bu yana da bu transfer için daha çok heyecanlıyım.

Şöyle diyeyim, Ujfalusi'nin sakatlığıyla yarım kalan Semih Kaya'nın gelişimi kaldığı yerden devam eder. Umarım gerçekleşir bu transferler, tarihin en sükseli ara transfer dönemini geçirmiş oluruz. Fotoğraf çok iyi bu arada, üç Fildişi oyuncusu bir arada, umarım üç Galatasaraylı da deriz bu transferler gerçekleşirse...

4 yorum:

  1. Drogba reyize bir şey diyemem de, Toure reyiz iki senedir pek oynamıyor. Hani Sneijder'inki gibi de değil. Bildiğimiz ciddi iki sene. Arsenal'daki halinden eser yok.

    Drogba olursa, Elmander'e üzülürüm ben. Bence Türk-Yabancı karmaşasında bir de Galatasaraylı gibi bir statü konmalı, ki bu ikisi içinde her şeyiyle en Galatasaraylı adam kendisidir. Sabriler, Aydınlar da dahil. Zaten bu iki adam eğer gerçek Galatasaraylı olsaydı çoktan çeker giderdi. Hani asıl seven terk edendir örneğindeki gibi.

    Neyse neler olacak bakalım.

    YanıtlaSil
  2. Oturmuş dengeli bir takıma aynı anda 3süper starın gelmesi fatih terime rağmen sıkıntılara yol açabilir. 3 tane üst düzey forvet varken drogba gereksiz uzun zamandir oynamayan ve sakat olduğu söylenen toure risk. ama buna ragmen bu transferler bitecek gibi hayirlisi

    YanıtlaSil
  3. Stopere Türk almadıktan sonra Drogba transferinin ne anlamı var ? Muslera oynayacak, Eboue oynayacak, Riera oynayacak, Melo veya yerine alınacak yabancı oynayacak, Sneijder oynayacak, Amrabat var daha. Yani Riera'yı keselim desek bekte de Hakan Balta olduktan sonra ileride Drogba olsa ne olur ?

    YanıtlaSil
  4. gerekirse kalede eray sağ bekte sabri oynar. ya da melonun yerine yekta, engin oynar. kim iyiyse o oynasın. hem şampiyonlar liginde çeyrek final yarı final yapalım, ligde de şampiyon olalım diyoruz hem de takıma inanılmaz katkı yapacak adamlara kulp takıyoruz.
    işin parasal ve finansal kısmını düşünecek tonla adam var orada. ve işlerini de iyi yapıyorlar. risk almadan büyümeniz, gelirlerinizi artırmanız mümkün değildir.
    Ünal Aysal bir iş adamı ve ancak bunun böyle olacağını çok iyi biliyor. Takımın başında Fatih Hoca gibi bir winner da var. bu kadar yıldızı ve egoyu ancak onun gibi biri idare edebilir.

    işin finansal kısmı Ünal Aysal da, teknik taktik idare kısmı da Fatih Hoca da. gerisi hikaye.

    yazın da takımın yerli altyapısını kuvvetlendirecek 3-4 ilave ile gelecek yılların en dominant takımı oluruz.

    Ayrıca ısrarla bu takımın 4-3-1-2 oynamaı gerektiğini düşünüyorum.

    Muslera-riera-danny-semih-sabri-melo-selçuk-hamit-sneijder-burak-drogba

    harika bir takım. amrabat, eboue, elmander,umut, emre, engin, yekta, gibi bir sürü kaliteli yedek de cabası

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir