8 Ocak 2013 Salı

Sneijder & Selçuk İnan

Ünal Aysal beklenen açıklamayı yaptı ve Sneijder'i transfer etmek istediklerini dile getirdi. Bu konuda kısa bir görüşüm var, Inter zaten Sneijder'i elden çıkaracak ve Galatasaray'ın Inter'le transfer için anlaşması çok da zor değil.

10-12 milyon avro gibi rakamlara da çıkılır, Sneijder için. Bu transferin asıl meselesi, Sneijder'i ikna etmekte ve Sneijder'i ikna etmenin yolu da pamuk ellerin cebe girmesiyle doğru orantılı.

Fotoğraf ise geçtiğimiz sezonun hazırlık döneminden. Inter ile hazırlık maçı oynamıştık ve o maç içerisinden bir görüntü bu. Sneijder ve Selçuk İnan.

Bu ikilinin bir arada oynadığını düşünmek, benim adına büyük bir heyecan olurdu, umarım gerçekleşir bu transfer...

5 yorum:

  1. işin aslı böyle bir olayı nasıl yorumlarım hiç bilmiyorum ama avrupanın en iyi ortasaha hatlarından birini kurmuş oluruz ki bu orta saha barça hariç herkezden oyun üstünlüğünü alır. Böyle bir ortasaha aynı zamanda çok hareketli hızlı kanat oyuncusu gerektirir öyle Hamit le felan olmaz bu iş buna uygun bi Amrabat var onunda hali belli...

    YanıtlaSil
  2. Hani içinizde büyük umutlar vardır, misal yılbaşı büyük çekilişinden önceki piyango heyecanı gibi. Bir yanım inanmak istiyor, bir yanım geçmiş hayal kırıklıklarında. Varsın olsun, şu ismin gönül verdiğim takım ile anılması bile çok güzel. Umarım 10 numaralı formayı bir gün sırtında görebilirz Sneijder'in.

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle Avrupa klüplerinin gözden çıkardığı, artık kadrolarında düşünmediği futbolculara çok büyük paralar vererek transfer ediyoruz.Şu kesin ki gerçekten Avrupa nın Katar ı yız.Bizde bu yöneticiler, bu anlayışta futbol seyircisi olduktan sonra Avrupa klüpleri para sıkıntısı çekmez.
    Sneijder bir playmaker dir.Sadece orta saha oynar.Bu işi G.Sray da şu an Selçuk yapıyor.Peki Sneijder nerede oynayacak.? İhtiyacımız yeni bir orta sahamı ? Sneijder tamamen yalnış bir transferdir. G.Saray kadrosu geçen seneden daha güçlüdür.Ancak yere göğe sığdıramadığımız Terim in Elmander i dışarda bırakan yalnış ikili forvet Burak - Umut ısrarı nedeniyle bu sene istenen futbol oynanamıyor. Liderliğimiz tamamen rakiplerin bizden daha kötü olmasından.G.Saray ın transfere hele Sneijder e şu an hiç ihtiyacı yoktur.Yapılması gereken Elmander li forvete dönerek kalabalık orta saha ile topa daha fazla sahip olunacak bir sisteme dönmektir.Bunu yapmak içinde kanatlardan kaleye çabuk inecek hızlı kanat adamları gerekiyor.Üstün top tekniği ve futbol bilgisine rağmem ağır Hamit ve Riera ile nasıl hızlı çabuk kanat atağı yapılır o da ayrı mesele ?
    Burak ve Umut onca gol attı sistemin nesi var diyorsanız.Ligin ilk yarısı pozisyona dahi girilemeyen maçları hatırlayın.Şu anki tablo kimseyi yanıltmasın bu sistemde ısrarın sonu hüsrandır.

    YanıtlaSil
  4. Sneijder nerede ve kimin yerine oynayacak ?? Açıklayabilen var mı ?

    YanıtlaSil
  5. ARTIK ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI ALIRIZ İNŞ.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir