10 Ocak 2013 Perşembe

Tipik Ceyhun Gülselam Pozu

Sneijder'e odaklıyız tamamen ama Galatasaray adına gelişen başka transferler de oluyor bu süreçte. Ceyhun Gülselam Kayserispor'a kiralık gitti mesela. Kayserispor'la sözleşmeyi imzalamasına rağmen, hala hangi şartlar sonrası gitti bilemiyoruz, bu yönde yapılan bir bildirim henüz olmadı ama kafadan şunu söyleyelim, 1 milyon avro'luk yıllık ücretten kurtuldu Galatasaray.

Ceyhun Gülselam geçen sezon imza atarken, yıllığı 1 milyon avro'ydu ve çok yüksek bir rakam aslında. Yekta Kurtuluş'un 500 bin avro civarında para aldığı bir takımda, Ceyhun Gülselam'ın bu ücretine kafayı takmam doğal. Yerli olsun taştan olsun ve ya tutarsa mantığı bu transferi Galatasaray adına gerçekleştirmişti ama geçen sezon Melo & Selçuk İnan uyumunda neredeyse hiç forma şansı bulamadı.

Bu sezona da baktığımızda, formsuzluklar, sakatlıklar gibi etmenlere rağmen şans bulamadıysa sıkıntı biraz da futbolcuda demek lazım. 1.5 sezon neredeyse hiç oynamadı ve Kayserispor'a gitmesi öncelikle futbolcu adına hayırlı diyorum. Aslında onu Milli Takım'a da ilk davet eden isim Fatih Terim olmuştu ama Ceyhun Gülselam bu sürede gelişim gösteremedi.

Onu geçtim, süper şut atardı ve o özelliği bile kaybolmuş, nadir oynadığı maçlardan gördüğüm bu. Kayserispor'un böyle bir isme ihtiyacı vardı ama, Jaja ne durumda bilinmiyor ama işin defansif aksiyonunu Ceyhun Gülselam'a emanet ediyorlar.

Ceyhun Gülselam çok agresif bir futbolcu değildir ama bilekleri yumuşak, topa hakim bir futbolcu. Pas futbolunu düşünen bir takım için iyi bir ön libero demek lazım, neler yapacağını birlikte göreceğiz.

Bu arada fotoğraflara da dikkat, tipik Ceyhun Gülselam pozunu görüyoruz...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir