12 Şubat 2013 Salı

Ve Drogba'nın Lisansı Çıkar

Antalyaspor karşısında tek forvet oynadık, başarılı da olduk ama Burak Yılmaz'ın Antalyaspor karşısında göstermiş olduğu performans sonrasında da Fatih Terim maç sonunda mesajı net verdi ve Drogba ile Burak Yılmaz'ı beraber kullanabileceğini söyledi.

4-4-1-1 olan formasyon, 4-3-1-2'e geçiş yapabilir bu nedenle. Drogba transferinden sonra en başından beri düşündüğüm şekilde. Drogba & Burak Yılmaz ikilisinin arkasında Sneijder. Orta sahada ise Selçuk İnan, Melo ve Hamit Altıntop. Böylece, Elmander ve Umut Bulut gibi isimleri de rotasyon içerisinde beraber kullanmak mümkün.

Yine de beklemek gerekli, eldeki mevcut kadro birçok formasyonu beraberinde getirebiliyor ve maç içinde görebiliyoruz nasıl oynayacağımızı. Antalyaspor maçı öncesinde de ne yaparız, nasıl oynarız derken Burak Yılmaz'ın tek forvet sahaya çıktığını gördük ve başarılı bir 4-4-1-1 formasyonu izledik.

Bu arada, Drogba'nın da lisansı gün itibariyle çıkmış durumda. Akhisar Belediyesi maçında sahada olması anlamını taşıyacaktır bu. Sneijder'de olduğu gibi bekleme yapmaz diyorum Fatih Terim, Drogba'nın da Kasım ayından bu yana oynadığı çok maç yok ama Afrika Uluslar Kupası bu anlamda ilaç gibi geldi ve daha hazır olduğunu düşünüyorum.

Bir sonraki maç Schalke 04 ve sezonun en önemli maçı. O maça da hazırlık ve uyum için Drogba'nın Akhisar Belediyesi karşısında 11'de başlaması beni şaşırtmaz ama 18 içerisinde dahi yer alsa mutlaka şans bulacaktır, onu izleme fırsatına kavuşacağız.

Güne damgasını vuran kare ise Drogba ve Burak Yılmaz'ın samimi halleri. Hani diyorlar ya, bu futbolcular takım içerisinde huzursuzluk yaratacak, maç içerisinde bu isimlere pas atılmıyor, Galatasaray'da yabancılar sevilmez gibi şeyler.

Güzel bir cevap olmuş sanki...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir