26 Temmuz 2013 Cuma

Futbol Piyasasının Geldiği Son Nokta


Benitez'in Napoli'nin başına geçmesinin ardından, Napoli'nin transfer piyasasında inanılmaz aktif olduğunu görüyoruz. Cavani'yi de satıp, ellerini iyice güçlendirmelerinin ardından o boşluğu Real Madrid'li Higuain ile doldurmayı deneyecekler.

Higuain'i severim aslında, çok iyi futbolcudur. Ama ne ara 37 milyon avro'luk bir değere sahip oldu, onu bilmiyorum. Napoli bu yaz döneminde Real Madrid'e çok büyük paralar kazandırdı, bu bir gerçek. Callejon, Albiol gibi isimleri de kadrolarına kattılar ama Higuain için ödedikleri 37 milyon avro'nun herhangi bir açıklamasının olmadığını düşünüyorum.

Arjantinli gördüklerinde, Maradona damarlarının kabardığını düşünür oldum. Higuain'e ödenen bu bonservis için mantıklı bir açıklama düşünüyorum ama bulamıyorum.

Büyük paralar harcıyorlar, çok aktifler, iyi de bir takım kurdular aslında ve geçtiğimiz sezonlara oranla bu sezon hedefi de yükselttiler ama Higuain gibi isimlere ödenen bu bonservislerle birlikte de futbol piyasasının geldiği son noktayı görüyoruz...

1 yorum:

  1. Bence Napoli Los Galacticos sendromuna tutulmuş olmalı. Bu arada hoş geldin buralar sensiz hiç çekilmiyordu.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir