30 Ocak 2014 Perşembe

Gençleşmeye Devam...



Oğuzhan Kayar transferi de açıklandı. Yine scout imzası olan bir hamle. Scout ekibi iyi çalışıyor ve Mancini de bu ekibe verilmesi gereken önemi veriyor. Bunun sonucunda da bu tip yerli, yabancı birçok hamleye şahit olup, Galatasaray'ın geleceği adına atılan adımlara şahit oluyoruz.

Oğuzhan Kayar, 18 yaşında, Manisaspor'un A2 takımında oynayan bir isim. Bu sezon sadece 4 maçta şans bulmuş ama böyle bir yeteneği bulup, keşfedilmek önemli.

Bildiğimiz özellikleri, teknik bir oyuncu, iyi bir sol ayağı var. Onun için antrenörü, Sergen Yalçın'dan sonra bu ülkenin gördüğü en iyi sol ayak olabilir diyor. 10 numara pozisyonunda, iyi bir potansiyel. Fazla da anlam yüklemeden, A2 formasıyla en azından bu yarım sezonda bol bol izleriz diyorum.

O değil de, stoper konusu biraz garipleşti. Olumsuz haberler geliyor sürekli ve Dany de bu gidişle takımda kalacak sanki. Yeni stoper transferine göre Dany'nin durumu şekillenecek gibi.


Bu fotoğraf ise hoşuma gitti, geldiği ilk gün Mancini ile mücadeleye giriyor Koray Günter...

2 yorum:

  1. yazılarınızın devamını dort gozle bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  2. Mancinin genç oyunculara biraz daha şans tanıması lazım. Oğuzhan, Emre , Ontivero bunlar gelecek vaad eden oyuncular.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir