25 Ocak 2014 Cumartesi

Servet Çetin'in Kariyer Basamakları


Geçmiş yıllara indiğimizde Pancu gelir akıllara, onun önemi de Fenerbahçe maçında kaleye geçmesinden öte gelmekte ve o eksik Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi Saraçoğlu'unda yenmesinde.

Melo ise bir çıta yukarı atmıştı bu olayı, Elazığspor deplasmanında penaltıyı kurtarıp, takımına galibiyeti getirirken. İlginç bir andı, Muslera'nın kırmızısı sonrası kaleye kim geçecek diye düşündüğümüzde sanırım hepimizin verdiği cevap Melo olmuştu.

Servet Çetin ise kariyerinin son demlerinde basamakları yukarı koymaya devam ediyor. Geçen sezon Trabzonspor deplasmanında attığı golü hatırlayın. 30 metre top sürüp, seri çalımlarla ve o çalımların sonrasında yaptığı inanılmaz vuruşla attığı bir gol vardı, hala hafızalarda.

Bugün ise Boffin'in kırmızısı sonrasında kaleye geçti ve bir de penaltı kurtardı. Maçı kurtaramadılar gerçi, Eskişehirspor'un görüntüsü gerçekten çok kötüydü, Servet Çetin'in çıkardığı penaltı dahi hava katamadı onlara ve devamında da gelen üçüncü golde Servet Çetin'in hediyesi oldu bir anlamda.

Yenen 3. gol önemli değil. Ha 2-1, ha 3-1, farketmiyor. Bu maçın hatırlanma sebebi, biraz Fernandao olacaksa, daha çok Servet Çetin'in kaleci performansı olacak...

1 yorum:

  1. Bu konuda farklı görüşlere saygım sonsuz ama bu adam ne başarırsa başarsın her zaman nefret edicem bu değişmez. Galatasaray formasını hiç giymemiş olması gereken kişilerden biri...

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir