14 Haziran 2014 Cumartesi

Yeni Transfer "Bruma"

 
Lucescu üzerine yoğunlaştık ve yeni teknik direktörün Lucescu olmasını bekliyoruz. Eğer Lucescu olmazsa, kimsenin kafasında bir b planı yok, sıkıntı bu olabilir ama Lucescu'nun geleceğine inanıyorum ve yorumlarımı da onun üzerinden değerlendiriyorum.

Lucescu'nun gelişi, gözden çıkarılmış gibi düşündüğümüz birçok futbolcu için şans olacak. Lucescu belli bir sistemin teknik adamı değildir, eldeki imkanlardan en iyi sistemi yaratır. Galatasaray'da da nasıl bir sistem yaratacağını ancak o geldikten sonra değerlendirebiliriz.

Bruma'nın eline de bu şans geçmiş durumda. Kendisi Hamit Altıntop gibi yeni bir transferdir. Geçen sezon istediğimiz gibi kullanamadık sakatlıklar yüzünden ama yeni sezonda bu kadronun değişmez isimlerinden biri olacağına inanıyorum.

Lucescu, çalışkan futbolcuyu sever. Özellikle de genç futbolcuysa onu nasıl parlatabildiğini özellikle Shakhtar günlerinde gördük. Sayısız Brezilyalıyı kazandırdı futbol dünyasına. Bruma'nın da bu açıdan şansı büyük ve yabancı kontenjanına da takılacağını düşünmediğim bir isim.

O da bunun farkında olmalı ve herkesin tatil yaptığı dünyada çalışmalarına devam ediyor, sakatlığın tüm etkilerini atmaya çalışıyor. Sakatlık yaşamasaydı, bugün Dünya Kupası'nda olacaktı ve onun adına büyük bir tecrübe olabilirdi bu ama yaşı daha genç, önünde zaman uzun.

Yeter ki böyle çalışmaya devam etsin. Hem Galatasaray'ın hem de Portekiz'in vazgeçilmezi olabilir..

3 yorum:

  1. Kaslanmışmı yoksa bana mı öyle geliyor :D

    YanıtlaSil
  2. Patron, son dönemde teknik direktör konusunda fena kontrpiyede kalıyosun, aman diyim :)

    YanıtlaSil
  3. Lucescu konusu beni çok şaşırttı :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir