20 Temmuz 2014 Pazar

Sezonun Hamlesi

Sezonun hamlesinin Toni Kroos olduğunu söylemiştim ama taa ki James Rodriguez transferi gerçekleşene kadar. An itibariyle sezonun en büyük transferi benim gözümde James Rodriguez'dir diyebilirim. Dünya Kupası'yla birlikte geldiği nokta çok farklı bir seviye ve Real Madrid'in de bu transferle birlikte tüm taşlarını yerine oturttuğunu düşünüyorum. 

Modric - Kroos orta sahasının önünde Bale - Modric - Ronaldo üçlüsü oluştu bir anda. Ön tarafta da Benzema'nın varlığı bu takımı en büyük hücum takımı yapabilir. Messi - Suarez ve Neymar üçlüsü oldukça ses getirdi ama Real Madrid bana sorarsanız bir adım önde.

Perez'in bu transfer için bu kadar ısrarcı olmasının nedeni de, Suarez'in Barcelona'ya gidişi. Neymar sonrası Bale transferi gibi düşünün. Suarez transferi bir anda Real Madrid çarklarını oynatmaya başladı diyebiliriz. 

Şu da aklıma geldi tabii, 81 milyon avro'luk bir bonservisten söz ediyoruz ve bu takımlar böylesine paraları rahatlıkla ödeyebiliyorlar. Bu durumda bizler böyle ekiplerle nasıl mücadele edeceğiz? Futbol dünyasının dengeleri çok acayip..

1 yorum:

  1. a.madrid nasıl mücadele ettiyse bizlerde öyle mücadele edeceğiz aga

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir