17 Temmuz 2014 Perşembe

Toni Kroos Real Madrid'de, Sezonun En Önemli Hamlesi


Şu ana kadar transferde birçok aktif takım görüyoruz. Uzun zamandır böyle hareketli bir transfer dönemi de aslında yaşamadık. Barcelona yeniden yapılanma kapsamında hareket ediyor, çok büyük isimler kadroya katıyor mesela. Luis Suarez bunun son örneği. Chelsea'e bakıyoruz Atletico Madrid'i sömürme peşindeler. Manchester United neredeyse sıfırdan kadro kuruyor, Liverpool ve Arsenal gibi takımların da ses getiren hamleleri oldu derken, bu sezonun en büyük transferini gün itibariyle Real Madrid yaptı.

Toni Kroos bana göre bu sezonun en önemli transferi. Di Maria'yı kaybetmek üzere Real Madrid ama onun yerini çok daha iyisiyla kapattılar diyebilirim. Toni Kroos'la birlikte orta sahada yarattıkları kalite inanılmaz bir seviyede. Ama Toni Kroos'dan daha büyük bir transfer hamlesi gelecekse, bu da James Rodriguez olacaktır ve bu transferin de gerçekleşmesi durumunda bana göre dükkanları şimdiden kapatalım. Bir de bunun üstüne Falcao falan gelirse, zaten konuşmaya gerek kalmayacak.



1 yorum:

  1. Kesinlikle katılıyorum bana göre yılın en büyük hamlesi Hames transferi gerçekleşsede bence öyle bunun nedeni ise Liverpool dan oyuncu koparmak gerekli parayı verirsen çok kolay veya Monaca dan ama Bayern altyapısından yetişen adamı bu şekilde koparıp almak hemde yok pahasına Real in ne denli güçlü bir takım ve pazar olduğunun en büyük kanıtı. Bu yazın ikinci en büyük hamleside gerçekleşirse Di Maria transferi olur bence kendisi dünyanın en iyi oyuncularında ama hala underrated konumda.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir