16 Ekim 2014 Perşembe

Kazım Kazım'ın 2 Maçlık Derbi Kariyeri


Kazım Kazım'ın iyi olduğu dönemler denildiğinde, Zico'nun Fenerbahçe'sinde mükemmel iş çıkardığını söylemek lazım. Chelsea maçında attığı gol hala akıllardadır. Euro 2008'de de sürpriz bir şekilde 23 kişilik kadroda yerini almıştı ve mükemmel bir turnuva geçirmişti. 3. olarak ise Galatasaray forması ile oynadığı Fenerbahçe maçları gelir. Geri kalan kariyeri istikrarsızlıklarla, disiplin sorunlarıyla, sürekli takım değiştirmesiyle geçer. Büyük bir yetenektir ama kullanmasını bilememiştir.

Fenerbahçe derbisi denildiğinde de bu adamın hırsını, mücadelesini unutamam. İntikam almaya yemin etmiş biri gibi harika performanslar gösterdi. Müthiş bir hırs patlaması diyebilirim. Galatasaray formasıyla oynadığı Fenerbahçe maçı sayısı sadece 2 ama akıllarda kalan performanslar oldu. 

İlk oynadığı derbi mesela. Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü atmıştı, bir sonraki sezon 3-1 kazanılan maçta da inanılmaz işler yaptı. Gol atamadı belki ama performansı ayakta alkışlandı. Bunların dışında da Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'ın son golünü atması da unutulmayacak, bu anlamda da yaşattığı bazı ilkler var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir