15 Ekim 2014 Çarşamba

Lorik Cana Olmak


Lorik Cana'yı çok sever ve sayarım. Galatasaray'a da zamansız geldiğini hep söyledim. Giderken de çok üzülmüştüm. Cana transferiyle bağlantılı Muslera transferi gerçekleştirildi ve o anlamda bir kazanç görülebilir ama Lorik Cana'yı kaybetmek Galatasaray için kayıptı aslında. Başarı geldiğinde pek konuşmadık ya da bir önceki kötü sezon içerisinde kaynattık ama hep dediğim gibi, Cana ve Galatasaray birbirine yakışan, güzel bir birliktelikti.

Geçti, gitti. Giden için birşey yapmak mümkün değil ama Cana'yı takip etmeye de devam ediyoruz. Lazio ile yakaladığı bir istikrar var, devam ediyor. Arnavutluk Milli Takım'ının da en önemli isimlerinden biri, takımın saha içerisinde ruhu. Gerçi her oynadığı takımda bunu başardı. Genç yaşında Marsilya'nın kaptanı oldu ve Marsilya taraftarını, yapısını bilirsiniz. Sunderland'a gitti, 6 ay içerisinde kaptan oldu. Galatasaray'da da kalsaydı eğer kısa zaman içerisinde kaptan olurdu ama 1 sezon sürebildi sadece.

Sırbistan - Arnavutluk maçında da Cana yine neden Lorik Cana olduğunu gösterdi. Sırbistan maçında Arnavutluk bayrağına karşı yapılan o hareket sonrasında, bazı Sırp taraftarların da sahaya girmesi neticesinde ortalık karıştı ve kendisini savaş meydanına atan isim yine Cana oldu. Kolay gelmiyor bu tip isimler, gerçekten çok büyük bir yürek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir