21 Mayıs 2015 Perşembe

Galatasaray'a Transfer Olmuş En Kariyerli Futbolcular 11'i

Bu tip 11'leri sık sık kurup paylaşacağım. Sevgili Koçum Kosecki'nin konseptleri aslında, sen de yürü buradan dedi ve bu tip paylaşımları da zaman zaman hem twitter'a hem de blog'a ekleyeceğim.

İlk olarak Galatasaray'a transfer olmuş en kariyerli futbolculardan bir 11 kurayım dedim. Mesela Ribery neden yok diyebilirsiniz, burada önemli olan futbolcunun Galatasaray'a transfer olduğunda ne denli kariyerli olduğu. Yoksa Frank De Boer Galatasaray'da büyük hayal kırıklığıdır ama kariyerine kim laf edebilir.

Çok da eskilere inmeden, kendi hatırladığım döneme yönelik bir 11 bu. Melo & Hamit Altıntop arasında kaldım mesela, sonrasında Hamit Altıntop'un kulüp anlamında daha büyük bir kariyer olduğunu düşündüm. Sol bek konusunda da bir sıkıntı oldu, Riera belki sol bek olarak transfer olmadı ama 11'e dahil olması için sol bek'e kaydırdım. Yoksa Insua'yı yazmıştım.

Takımın teknik direktörü Frank Rijkaard. Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum..

3 yorum:

  1. Didier Six vardı, Fransa Milli Takımı'nın 80'lerdeki forveti. GS'ye gelip Dündar Siz adıyla Türk statüsünde oynamış ve ilk maçında BJK'ye gol atmıştı.
    Franck Ribery var, GS'den sonra kariyer yaptı. Sayılmıyor mu?
    Ujfa?
    Yedekler için:
    Flavio Conceicao Brezilya Milli takımı, Real Madrid geçmişli
    Dean Saunders, Premier League'in önemli forvetlerindendi, Liverpool, Aston Villa vs
    Abel Xavier
    Cris
    Elano (Shaktar, City, Milli Takım)
    Nonda
    Tobias Linderoth (Milli Takım kariyeri)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi izlediğim döneme yönelik bir 11 bu. Ribery sayılmıyor, Galatasaray'a gelirken ki kariyer önemli. Ujfalusi de Popescu vrya F.De Boer'den daha büyük bir kariyer değil :)

      Sil
  2. Franck Ribery nin Galatasaray sonrası kariyerini saysak girebilirdi tabi ama ben ne demek istediğinizi anladım güzel 11 olmuş sol bek bencede Riera olur bu şartlarda orada daha önemli bir isim bulunmadı gerçektende. Açıkçası bu 11 çokta tartışmaya açık değil şöyle bir düşününce bir kaç isim daha sayarız ama yıllardır birçok transfer iddaası gazete küpürlerinde kalmıştır. Bu durum Ünal Aysal döneminde değişti kafadan 3 yıllık döneminde 5 isim vermiş 11 e zorlasak belki bir kaç isim dahada sokardık. Umarım gelecekte bu 11 leri kurarken dahada zorlanacağımız daha kariyerli isimler gelir takıma.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir