20 Mayıs 2015 Çarşamba

Gökhan Zan & Eboue, Güzel Ayrılığı Hak Eden Adamlar


Eboue ve Gökhan Zan. Her ikisinin de sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. Geçmişe de baktığımda Galatasaray için hizmet etmiş, iyi hatırlanacak futbolculardan. 

Eboue 4 sezondur Galatasaray camiasının içerisinde. İlk 2 sezonu maksimum katkı vermiş, geçen sezon ise dalgalı performansı olmuş bir isim ama gelen başarılara baktığımızda da Eboue'nin imzasını görürsünüz. Perez'den bu yana sağ bek diyen bu takımda o boşluğu doldurmuş bir isim. Son sezonunda oynamaması, takımdan da ayrılmaması onu suçlayacağım bir konu değil, hakkıdır. 

Gökhan Zan'ın ise yılları sakatlıklarla boğuşmakla geçti ama ne zaman ihtiyaç olsa sahneye çıktı ve katkı verdi. 2009 yılından bu yana Galatasaray forması giyiyor, takımın en eski isimlerinden biri. Ne olursa olsun Gökhan Zan'la yola devam etmeliydi Galatasaray, tecrübesi ve profesyonelliği itibariyle örnek bir sporcu ama kullanılmadı, değerlendirilmedi bu sezon. Gökhan Zan'ın suçu veya hatası değil.

Sözleşmeleri de bittiği için 2 hafta sonra bu iki futbolcu da takımdan ayrılacak. Güzel ayrılığı hak eden isimler olduğunu düşünüyorum, Beşiktaş maçında güzel bir jest yapılarak bu iki futbolcu maça davet edilebilir ve taraftarlara son bir veda olabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir