28 Mayıs 2015 Perşembe

Şampiyonlar Ligi; Galatasaray 3. Torbada


Şampiyonlar Ligi'nin statüsü bildiğiniz gibi değişti, 1. torbada Avrupa'nın en çok puana sahip 8 ülkesinin şampiyonları yer alacak. Bu yüzden Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester United gibi takımlar 2. torbada ve bu da işin seyir zevkini yükselteceği gibi, zorluk derecesini çok daha fazla arttıracak. Bir değil de birkaç ölüm grubu oluşma ihtimali yükseldi, bu anlamda Galatasaray'ın işi daha zor ama önemli olan devler arenasında yer almak, sonrasını gruplar belli olduğu zaman konuşuruz. Ön elemeler var, onu unutmamak gerekiyor. Torbalar belli oldu, Galatasaray'ın 3. torbada yer alacağı kesin ama genel itibariyle tablo da bu olacaktır..

3 yorum:

  1. Hayaller: PSV-Valencia-APOEL
    Hayatlar: Barça-Man U-Roma

    Ağustos'ta görüşürüz.

    YanıtlaSil
  2. türk takımının 2. torbaya girmesi neredeyse imkansızlaştı.türkiyenin ülkeler sıralamasında ilk 8 de yer alması oldukça uzak ihtimal.2. torbadaki takımların puanlarıda oldukça yükseldi yeni sistemde.

    uefa ilk 6 ülkenin lehine alıyor bütün kararları.şuraya bak ilk 4 ülkenin 6 takımı kesin gruplara kalıyor.36 maç garanti.sadece 1 takım eleme oynuyor elenmesi riski oluyor.

    http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/access2015.html

    sistemi öyle kurmuşlarki altta kalan ülkelerin yukarıya çıkması imkansız.

    YanıtlaSil
  3. selçuk -melo

    yasin(bruma)-sneijder-podolski

    gignac

    şu kadro fena olmaz yeni sezonda :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir