22 Eylül 2015 Salı

Şebnem Kimyacıoğlu "Bütün Emek ve Başarılar Adına"


Çok büyük bir karakterdi ve üzerimizde de emeği büyüktür. Nasıl bir gelecek planlıyor bilmiyorum, Galatasaray'a da ara verdiği basketbol kariyerinin ardından geri dönmüştü. Bir süre oynamadı, eğitiminin üzerine gitti ki mesleği avukatlıktır. Döndüğü günden bu yana da en iyisini yapmaya çalışmıştır. Euroleague şampiyonluğunda da, Galatasaray'ın kadınlar basketbolunda yeniden hanedanlığa dönüşünde de çok büyük pay sahibi oldu. Büyük ihtimalle ABD'e geri dönüp mesleğini yapacak, tam emin değilim ama Galatasaray'a ve bizlere yaşattığı mutluluklar için teşekkür etmek gerekiyor.

 

3 yorum:

  1. şov yapmadan sahaya yüreğini koyarak işini yapan büyük insan.Acayip seviyor ve saygı duyuyorum kendisine.Umarım yakın zamanda blogda bir röportajını görürüz.

    YanıtlaSil
  2. Belgeseli yapılacak bir hikaye. Ara verdiğin spor kariyerine yıllar sonra dön ve Türk spor tarihinin en büyük başarısında pay sahibi ol. Ekrem Memnun'un onda, onun hem hocası hem biz GS taraftarlarında büyük hakkı var. Keşke GS vizyon sahibi insanlar tarafından yönetilse bu koca yürekli kadından yönetici olarak yararlanabilsek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ABD'de avukatlık kariyerine devam edecek. Basketboldan uzak. Her anlamda müthiş bir kariyer..

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir