5 Ekim 2015 Pazartesi

Sadece Grosskreutz'u Görmek İçin Bile Hazırlık Maçları Oynanmalı


Şenol Güneş'in yaptığı doğru bir uygulama var, bu Milli maç dönemlerini hazırlık maçlarıyla geçiriyor. Eylül ayındaki boşlukta, Mario Gomez'i hazırlamak adına maçlar almıştı ve hem onun, hem de oynamayan diğer isimler adına başarılı bir uygulamaydı. Yine bu dönemi iyi hazırlık maçlarıyla geçirecekler.

Hamza Hamzaoğlu'ndan da beklediğim uygulama bu ama genelde biz bu boşlukları A2 takımıyla maç yaparak geçiriyoruz ki bunun herhangi bir fayda sağladığını da düşünmüyorum. Görmemiz gereken isimler var, böyle maçlarda form tutulabilir. Cenk Gönen, Tarık Çamdal, Jem Karacan, Sinan Gümüş, Koray Günter, Emre Çolak gibi. 

Daha da önemlisi sırf Grosskreutz için bile bu fırsalatları kaçırmamak, mutlaka hazırlık maçları almamız lazım. Grosskreutz'un hazırlık maçlarında oynaması için önünde bir engel yok, bu durumu Arda Turan'ın Barcelona'daki durumu ile karıştırmamak lazım. Orada transfer yasağı var, biz ise evrakları yetiştiremedik. Yoksa transfer gerçekleşti.

Hatta bu hazırlık maçlarını da vitrin maçlar gibisinden seçerim. TT Arena'da oynar, biletleri de bedava yaparım ve Grosskreutz'u taraftarın önüne sunarım. Bizlerin Grosskreutz'u görmemiz açısından da bir fırsat, Ocak ayına kadar oynayamayacak Grosskreutz açısından ise çok büyük bir şans ama böyle şeyleri nedense bizler düşünüyoruz, uygulamaya geldiğinde bu konuda herhangi bir girişim olduğunu sanmıyorum. En azından benim duyduğum bir hazırlık maçı planlaması yok.

Bugün can sıkıntısından şöyle bir hazırlık maçı kadrosu bile çıkardım. Bir arkadaş, "hazırlık maçlarına bile 11'ler hazırlıyorsan senin durumun kötüdür" dedi ki, haklı.

Cenk
Sabri Günter Semih Çamdal
Jem Bilal
Olcan Çolak Grosskreutz
Sinan

Buna genç futbolcu takviyesi de olabilir, izlerdik şu kadroyu. Form tutmaları, onların son durumunu öğrenmek, daha da önemlisi Grosskreutz'a bir merhaba demek..

1 yorum:

  1. Bu yönetimde Futboldan anlayan kimse yok ki ? Bunları planlayıp düşünecek

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir