20 Kasım 2015 Cuma

İlk Veda Melo'dan, Şimdi de Podolski, Yerliler İse..


İlk veda mesajı Melo'dan geldi, şimdi de Podolski'den. Nerede bu yerli futbolcular, neden çekiniyorlar ya da Hamza Hamzaoğlu sevgisizlikleri bu kadar mı büyüdü. Oysa Hamza Hoca, bu yerli isimleri korumak uğruna gitmedi mi? Antalyaspor maçı sonrasında bazı açıklamalar yapacaklardır ama Melo kadar Podolski kadar karakterli bir topluluk görmek isterdim. Hoca'yı başarılı veya başarısız bulmak bir yana, geçen sezon gelen başarıların hakkını vermektir bu..

3 yorum:

  1. bidefa şunun altını çizmek lazım.geçen sezon hamza değil oyuncular başarılıydı.haliyle oyuncular sayesinde 3 kupa alan hamzanın teşekkür borcu var oyunculara.bak ismail kartal gitti eskişehire 4 te sıfır yapıp kovuldu.

    ayrıca hamzanın akhisardaki başarısının altında da bence akhisar yönetiminin müthiş bir işbilirliği vardır.hamza akhisardan gitti akhisara bişey olmadı.devam ediyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen sezon yasin çok iyi oynuyordu da zaten, hamza hoca ilk 11 e mi aldı sadece? Ayrıca Burak in ofsayt krallığından tekrar gol krallığına dönüşmesi de tesadüftü değil mi? Muslera ya rağmen 4 lük maçları hic hatırlamak istemiyorum zaten...

      Sil
  2. ha şuda var.sabri umut bilal bol bol teşekkür etmeliler.hak etmedikleri halde süre aldıkları için.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir