26 Kasım 2015 Perşembe

Koray Günter'in Varlık Amacını Sorguluyorum


Büyük gelecek projesi adı altında Galatasaray'a katılan Koray Günter'i kazanabilmiş değiliz ki bu görüntüde de Galatasaray'da tutunması zor görünüyor. Sezon özelinde konuşacak olursak, Chedjou & Hakan Balta ikilisini ilk etapta överken sık stoper rotasyonu görmeye başladık, Semih Kaya da rotasyonun ilk tercihi olarak görülüyor. 

Sezonun en kötülerini sıralayacak olursak, Semih Kaya'yı ilk sıralara yazarız, hatta benim ilk sıram o. Çok kötü durumda, kötünün de kötüsü felaket durumda ve yaşadığı sık sakatlıklardan mı bilinmez futbolu çok geriye gitti. Chedjou da son dönemde düşüşte, ona da ayrı parantez açarız ama Semih Kaya'nın sezon başından bu yana elle tutulur iyi bir tarafı yok.

Buna rağmen çok fazla şans buluyor, en kritik noktada yine Semih Kaya'nın ismi var. Bu durumda da aklıma gelen soru şu. Koray Günter o kadar mı kötü durumda ki Semih Kaya'dan formayı alamıyor. Eğer cevap buysa Koray Günter'in kadrodaki varlığını sorgulayalım, potansiyelini falan bir yana bıraktım. 

Diğer soru da, Semih Kaya bu kadar şans buluyorsa adalet sorunu sorgulanmalı mıdır? Hamza Hoca'nın bizzat ismini verdiği bir isimdi Koray Günter, çok çalışıyor ama formayı veremiyorum diyordu. Bunu düşünüyorum, sonra da Semih Kaya'nın bulduğu forma sayısını. Buna Hamza Hoca sonrası da dahil, yani Antalyaspor ve Atletico Madrid maçlarını ekliyorum. Adalet sorunu mu var?

Koray Günter'i beğeniriz beğenmeyiz, yeteneğini, potansiyelini tartışırız ama bu Semih Kaya'dan formayı alamıyorsa varlığının da bir anlamı olmayacak. O forma bilerek verilmiyorsa da Mustafa Denizli sonrası bir daha bu duruma değiniriz. Şansı hak ediyordu, şu stoper rotasyonunu ve formsuzluğunu gördükten sonra..

2 yorum:

  1. Semih KAYA G.Saray ın bugüne kadar ne yazık ki farkedemediği en zayıf halka. Bunca hatalı maçına rağmen son derece vasat bir stoper olan S.Kaya nın hala forma bulmasına bende şaşırıyorum. Koray Günter e gelince inanın S.Kaya dan da kötü stoper.Açıkçası ikisini toplasanız bir stoper etmez.. İkiside PTT lig i ayarında stoperler. Asla G.Saray ın 18 kişilik kadrosunda olmaması gereken futbolcular.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim burada sorguladığım durumu anladığınızı düşünüyorum :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir