17 Aralık 2015 Perşembe

Abramovic Daha Önce de Mourinho'yu Kovmuştu, Şaşırtıcı Değil


Fotoğraf işin hayal kısmı, zaten bu hayali kurmadan önce kurulması gereken hayalin vizyon sahibi bir yönetim olması gerekiyor ki akıllarına gelsin, cesaret edebilsinler.

Abramovic daha önce de kovmuştu Mourinho'yu, bu yüzden çok şaşırtıcı bir gelişme değil. 55 milyon avro'ya dayanan tazminatı da Mourinho'nun almaması onun Chelsea'e bağlılığını gösterir. Mancini, tazminatını almadığında destanlar yazmıştık, Mourinho'nun bıraktığı paraya bakın.

Bu sene işler iyi gitmedi. Galatasaray'da deriz ya, oyuncular teknik direktörü yedi diye, bir benzerini de Mourinho yaşadı diye düşünüyorum ki Mourinho "ihanet" kelimesini kullanmıştı. Chelsea bu dönemi Hiddink'le atlatır, daha önce de uygulamıştı bunu. Geçiş dönemlerini Hiddink'le geçmeyi severler.

Asıl karmaşa ise şimdi başlıyor. Guardiola'nın da sezon sonunda Bayern'den ayrılması kesin gibi. Bayern için Ancelotti ismi geçiyor ama Mourinho'nun boşa çıkması tüm taşları yerinden oynatır. Manchester United'in Guardiola'yı beklediğini düşünüyorum ama Mourinho'nun da en büyük hayali Manchester United'i çalıştırmaktı. Manchester City de yüksek ihtimalle Guardiola'yı zorlayacak, Real Madrid'in Benitez'le yolları ayırma ihtimali yüksek, PSG de bu yarışa girer derken büyük bir karmaşa bizleri bekler.

Mourinho çok uzun boşta kalmaz, bekleyip görelim. Şu an onun aradığı şey yeni bir Inter. Bu da yeniden doğması demek..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir