11 Aralık 2015 Cuma

Seri Başı Olmayan Takımlara Baktım da, Astana Beraberliği Hayırlı Olmuş Olabilir


Astana maçı sonrası sinirliydim. O maçı kazanmış olsaydık seri başı olacaktık ve o gün bunu avantaj gibi düşünüyordum ama son 32'ye kalan takımları gördüğümde seri başı olmamak daha avantajlı oldu. Bizim tarafa bakıyorum da Dortmund, Avrupa Ligi'nin babası Sevilla, Valencia, Leverkusen ve Fiorentina gibi takımlar var. Tam da kendini Avrupa Ligi'ne verecek, kazanmaya oynayacak takımlar. Diğer tarafta Napoli böyle, diğer ekiplerle eşleştiğimizde bir acaba derim, şans yaratırım. Manchester United veya Liverpool diyebilirsiniz ama İngiliz takımlarının bu kupaya bakış açısı çok iyi olmaz, bir tık aşağıda oynarlar ki bunun örneklerini çok gördük. Bir İngiliz takımıyla eşleşmek isteyebilirim ya da diğer takımlara baktığımızda çoğu yine bizden güçlü ve iyi durumda ama şansımız olacaktır. Bu yüzden seri başı olmamak, yani Astana beraberliği bir avantaj olmuş dahi olabilir. Yorum kısmında hangi takımın gelmesini istediğini yazabilirsiniz, böylece rakipler için bir beyin fırtınası yaratırız..

7 yorum:

  1. Abi Şuanda yukarıda logosu bulunan 30 Takımda, Bizim 2 takımımızdan Çok daha iyi durumda, Hayırlısı neyse o olsun diyorum ve Galatasaray'ımıza Bilbao olabilir :)

    YanıtlaSil
  2. Lazio olabilir Burak Bey. Hatta olmalı :)

    YanıtlaSil
  3. Ben Molde veya Rapid Wien'i istiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Molde braga rapid lazio dörtlüsünden biri olsun kim olmasin sorusuna cevabim net krasnador lokomotiv ve shaktar..o bölgeden rakip istemiyorum..shaktar fenere gelsin belki rövanşi alirlar!!!!:)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar, MANU tam dişimize göre ezer geçeriz. Başarılar :)

    YanıtlaSil
  6. Kalbim çok temizse demek ki :)))

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir