12 Ocak 2016 Salı

N'Diaye & Lawal, Osmanlıspor Orta Sahası


Lawal'ı Galatasaray'a istiyordum, yalan söyleyemem. Beğendiğim bir futbolcu, Galatasaray'a transferi de rotasyona büyük bir derinlik katacaktı. Ofansif bir futbolcu algısı var onun için ama oynadığı takımların şartları itibariyle oluşan bir durumdu o, güçlü bir isimdir ki defansif anlamda da sana artı sağlardı. Topla dikine çıkışını, topu saklamasını da eklediğimizde iyi bir orta saha profiliydi. Çıkan haberlere baktığımızda da Galatasaray'ın Donk haricinde bir orta saha daha istediğini düşünüyorum, bonservisi olmayan bir Lawal kötü hamle olmayacaktı. Osmanlıspor açısından ise muazzam bir hamle. Lawal için yaşlı bir futbolcu algısı da var ama henüz 26 yaşında. N'Diaye onlar adına en çok konuşulan isimdi, ligin ilk yarısında muazzam bir katkı verdi. Ayrıca Musa Çağıran ve Mehmet Güven gibi isimlerden de katkı alan bir takım. Bu rotasyona Lawal'ı da eklediğimizde ortaya sağlam bir yapı çıkıyor. Hakan Arıkan'ın durumu ise ilginç oldu. Kasımpaşa ile anlaştı dediler, gün Gençlerbirliği'ne gitmişti, bugün Osmanlıspor'a imza atmış..

1 yorum:

  1. osmanlısporda iyi bir sportif direktör olduğu kesin.hem sezon başı transferleri hemde devre arası transferleri 10 numara 5 yıldız.

    birde stoper aldılar.aktüel çek milli takımında oynuyor.cl ve avrupa ligi tecrübesi var.ve istikrarlı bir oyuncu.vaclav prochazka.

    http://www.transfermarkt.de/vaclav-prochazka/detaillierteleistungsdaten/spieler/35763

    ligin en iyi orta saha 3 lülerinden birine sahipler.(mehmet güven-musa çağıran ve ndiaye). bu üçlünün iyi bir alternatifinide aldılar.lawal.musa çağıran sakat yada cezalı olduğunda sıkıntı yaşamışlardı.bence oynadığı futbolun karşılığı olan puanları alamadılar ilk yarıda.en az bir kasımpaşa kadar puanları olmalıydı.

    transfermarkt da şimdi öğrendim.teknik ekip listesini tıklarken.sportif direktörleri jurgen röber miş .

    http://www.transfermarkt.de/jurgen-rober/profil/trainer/207

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir