7 Şubat 2016 Pazar

Chedjou Diyor Ki


"Koray fantastik bir oyuncu. Sahada nerede durup ne yapacağını, birbirimizin kademesine girmemiz gerektiğini çok iyi biliyor."

"Koray çok iyi bir oyuncu. Onu gördüğümde bu fizikle nasıl 20 yaşında olduğuna inanamıştım. Zamanla daha da iyi olacak." 

Koray Günter'i bekliyoruz, oynamasını istiyoruz. Yaşlanan ve kalite anlamında aşağıya düşen Galatasaray'ın bu tip genç heyecanlara ihtiyacı var ve Sinan Gümüş'e bu anlamda çok tutunduk. Ne yazık ki şanssız bir sakatlık geçirdi ama umarım çabuk toparlanıp takıma katılacaktır. Koray Günter'i ise ikinci sıraya koyabilirim. Chedjou, Hakan Balta iyi isimler, Denayer de önemli bir potansiyel ama Semih Kaya geri döndüğünde bir şekilde formayı alıyor, ilk o tercih ediliyor ki büyük bir hata, hatta haksızlık. Denayer'in sezon sonunda dönme durumu var, Chedjou ve Hakan Balta'nın yaş haddi malum derken gelecek anlamında Koray Günter'in üzerine düşmek gerekir. Geçen sezon da Semih Kaya'nın sakatlığı sonrası formayı bulmuş ve iyi de performans göstermişti ama yedeğe çekildiğinde bir daha yüzüne bakılmadı. Bu sezon ise düşünülmedi bile, sakatlıklar olmasa yine forma verilmeyecekti. Umarım oynamaya devam eder, bana o güveni verdi. Hatasız oynuyor, sert, pozisyon almasını iyi bilen bir isim. Topu da daha iyi kullanmayı öğrendiğinde çok daha iyi olacak. Yukarıdaki söylemler de Chedjou'ya ait, ilki dün, ikincisi ise geçen sezon söylediği sözler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir