23 Mayıs 2016 Pazartesi

Karcemarskas Türkiye'de Kalır, Alan Takım da İhya Olur


Geçenlerde bu ülkeye gelmiş yabancı kalecilerden konuşuyorduk. Çok iyi kaleciler geldi, üstelik her takıma. Hatta bazı takımlar kalecisi kadar vardı, Gaziantepspor da onlardan biriydi. Karcemarskas 7 yıldır Gaziantepspor formasını giyiyordu ve son 2 sezondur Gaziantepspor için iyi konuşmuyorduk ama Karcemarskas takımını ayakta tutuyordu. Bu sezon da ligde kalmalarında belki de en önemli etmen oldu. Tartışmasız olarak ligimize gelen en iyi kalecilerden biri ve gün itibariyle de sözleşmesi bittiği için Gaziantepspor'dan ayrıldı. 32 yaşında ve en iyi dönemini yaşayacak günlere geldi. Onu transfer eden çok büyük bir işe imza atacak, umarım Türkiye'de kalır ve bir Anadolu takımının transfer etmesini bekliyorum. Hatta alternatif olarak düşünülünce Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlarda bile olur. Muslera olmasa Galatasaray'a dahi yazabilirdim, böyle bir kaleci. Gaziantepspor ise onu takımda tutamayarak bir anlamda kendini ateşe attı. Muhammet Demir'ler gider, yeri dolmaz ama kısmen doldurulur ama Karcemarskas'ın yerini doldurmak çok zor olacak. Antalyaspor diyorlar onun için, bunu da ekleyelim. Atanı Eto'o tutanı Karcemarskas olan bir takım mutlaka kendini daha ön sıralara atacaktır..

3 yorum:

  1. galatasarayda muslera kalıyor sanırım.beşiktaş için en iyi tercihlerden biri olabilir.ama sanırım beşiktaş adler e gidecek.

    YanıtlaSil
  2. antalya demişken transfermarkt a baktım.kova ferhat kaplanı almışlar.inanılır gibi değil.bu antalyanında sonunu iyi görmüyorum aga.bir yerde hesapsız bol transfer varsa orda soygun gerçekleşiyor demektir.yakın dönemde trabzon yaşadı bunu

    YanıtlaSil
  3. bu arada karce osmanlıspora transfer olmuş.transfermarkt a göre

    http://www.transfermarkt.de/zydrunas-karcemarskas/profil/spieler/15676

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir