25 Eylül 2016 Pazar

Ama Podolski, Belki de "Ama" Söyleminden Kaynaklı Bizim Yarattığımız Bir Durum


Gezer, tozar, tatili uzun tutar, Almanya'dan dönmek bilmez ve bizler de bu duruma tepki gösteririz. Geçenlerde Podolski nerede diyordum. 5 gün önce uzun uzun yazmıştım, dileyen tekrar okuyabilir ki hala da aynı düşünüyorum, yarın bu durum tekrarlandığında da aynısını düşüneceğim;


Ama Podolski işte, belki de bu "ama" söyleminden kaynaklı bizim yarattığımız bir durum bu. Değişeceğini de düşünmüyorum, Podolski bu, alışmamız iyi olacak. 2. sezonumuza giriyoruz ve bu takımın en önemli kozlarından biri.  Kendisini de arıyoruz, burası kesin. 

İyi bir hücum hattı var, verimi de yükselen. İstatistiklere de baktığımızda hücum anlamında atılan gol sayısı dışında bir Galatasaray üstünlüğü var.  Gol sayısının yükselmesi de Podolski'den geçecek, şut arıyoruz, yine bu konuda da öndeyiz ama geçen sezonun gerisinde. Podolski'yle hallolacak bir sorun, bekliyoruz bu anlamda, takıma geç de olsa dönmesi güzel.

Tabii bir adalet söz konusu, hakkını verelim ki Yasin Öztekin bu süre zarfında iyi işler çıkardı ve Antalyaspor karşısında da 11'de olacaktır ama Podolski'yi hamle anlamında kullanabilmek değerli olacak. Milli ara sonrasında da forma büyük ihtimalle onun olacaktır. Bu da hücum kalitesine çok büyük bir artı daha.

İlerleyen süreci ise bilemem, yaşadığımız bu sorunları ileride de yaşayacağız. Dediğim gibi, Podolski bu. Teklif gelir belki ileride, satılır ya da kalır, bilmiyorum. Kaldığı süre zarfında Podolski çok önemli bir isim olmaya devam edecektir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir