2 Ekim 2016 Pazar

Antalyaspor Karşısında 11'i Yasin Öztekin Hak Ediyor Bence


Şu an bir anket açmış olsam beğenmeyi beğeneninden çok daha fazla çıkacaktır. Her görüşe saygım var, benim düşüncem ise iyi bir yedek olduğu yönünde. Kazanılan şampiyonlukta yaptığı işler çok ekstraydı, geçen sezon ise performansı çok sallandı ama bu sezona da iyi başladığını itiraf edeyim. Gol özelliği yüksek bir kanat, geçen sezonu kötüydü ama 10 golü zorladı, belki de geçmiştir bile. Bu sezona ise performans anlamında da yüksek başladı, söylemek lazım. Milli Takım'a geri dönüşü de doğrudur, Antalyaspor maçında da 11 başlaması gerekir. Benim için forma adaleti bunu söylüyor.

Podolski dönecek, 11'e de yerleşecek. Yüzde 99 ihtimalle de kestiği isim Yasin Öztekin olacak, burası kesin. Ya da Sinan Gümüş'ün önü açık, çok büyük bir potansiyel ama o iyi başlamadı mesela. Oysa Riekerink Sinan Gümüş & Linnes ikilisiyle başlamıştı, olmadı. Sonrasında Sabri Sarıoğlu & Yasin Öztekin'e döndü ve bana göre Yasin Öztekin iyi performans gösterdi. Cavanda'nın dönüşü onu yarın 11'e yazacaktır ama en azından Antalyaspor karşısında Yasin Öztekin'i 11'de bekliyorum.

Sinan Gümüş'ü de kaybetmemek, unutmamak gerekiyor ya da Podolski'nin dönüşü büyük etken ama düşüncem bu yönde. Bir ara Sinan Gümüş'ün 11 başlayacağı söyleniyordu ki Riekerink yine Yasin Öztekin'e döndü. Beklenen 11 de şu yönde;

Muslera
Cavanda Chedjou Balta Carole
Ciğerci Selçuk
Yasin Sneijder Bruma
Derdiyok

Podolski 18'e dönüyor, Nigel De Jong ise büyük ihtimalle olmayacaktır. Podolski önemli bir hamle imkanı, Beşiktaş maçında Eren Derdiyok'un düştüğü anlarda aramıştık. Chedjou mu Semih Kaya mı sorusu da vardı, Chedjou'nun düşen ve hatalarla dolu bir performansı var ama Chedjou ile devam gibi duruyor. Serdar Aziz'in dönüşünde Hakan Balta'nın forması onun diyorduk ama bu gidişat Chedjou'nun forması ona doğru kayıyor gibi gösteriyor.

Tribün beklentisi 45 binlere çıktı, maçın büyük bir şölen olacağını yazmıştım ki rakibin de uygun olacağını düşünüyorum. Eto'o onlar adına geri dönen isim, bakalım 11'de mi düşünülecek. Uzun zamandır Antalyaspor'u da yenemiyoruz, sürekli puan kaybettiğimiz bir takım. İyi bir hücum takımı ve farklı bir maç izlemek dileğiyle, şartlar müsait..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir