11 Ekim 2016 Salı

Bilet Fiyatı Politikası Kusursuzdu, Ta Ki Trabzonspor Maçına Kadar


Geçen sezonun bir getirisiydi bu, kombine satışında beklentilerin fazlasıyla altında kaldık. Sonrasında transferler, sezona iyi giriş ve doğru iletişim derken bir heyecan yakalandı. Hepsinin ötesinde ise doğru bilet politikasını yazalım, fiyatlar o kadar doğru belirlendi ki. 30 liradan başlayan Galatasaray maçı biletleti, herkese hitap etti bu, devamında da ulaşımla ilgili sorunlar (metro gibi) halledilince de 40 bin seyirciyi gördük Antalyaspor maçında, müthiş bir rakamdı bu. 

Rizespor maçında da müthiş bir seyirci vardı ve bu politikanın devam etmesi durumunda da bu çizgi devam edecekti ama başarılar cezasız kalmıyor işte. Trabzonspor maçında bilet fiyatları bir anda yükselmiş, bundan önce oynanan iki maçın iyi getirisinden mi acaba? Trabzonspor'un büyüklüğüne asla lafım olamaz, büyük maçtır ama bir derbi değil, benim gözümde de ligde oynanacak herhangi bir maçtan farkı yoktu. 

Bu fiyat artışı anlamsız, hele ki böyle iyi bir hava yakaladıktan sonra. 30 bini zor göreceğiz bence Trabzonspor maçında, belki de 25 binlerde kalacağız, beklentim maalesef bu. İyi havayı bozmamak gerekiyordu, doğru bir politika uygulanıyordu ve örnek olmalıydı ama bozduk, umarım düzeltiriz tekrar. Fenerbahçe bunun sorununu yaşıyor, çılgın bilet fiyatlarıyla. Zaten beklenen kombinenin çok altındayız, 20 bine ulaştı mı bilmiyorum ama o dolaylardaydı. 30 liradan başlayan biletler 60 liradan başlıyor, 60 liradan alınabilecek biletler ise 100-150 liralara gelmiş..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir