24 Ekim 2016 Pazartesi

Riekerink'in İlk 11 İstikrarı, Sizce İyi Mi Kötü Mü?


11 istikrarından söz edebiliriz. 2. ve 6. haftalar arasında aynı 11'i hiç bozmadık mesela, 1. haftada Linnes ve Sinan Gümüş tercihleri değişik, 7. haftada Sneijder'in sakatlığında Josue oynuyor, Trabzonspor karşısında ise Cavanda, Semih Kaya (zorunluluktan) ve Podolski'nin 11'e yerleştiğini görüyoruz. 4-2-3-1 üzerinden devam ediliyor, oyuncu tercihleri de hemen hemen aynı. Bu iyi bir durum aslında, Riekerink uzun süre kazanan 11'i bozmadı ama Podolski, Cavanda gibi isimleri de bir noktada 11'e yazacaktı, o tercihi de kötüleyemem. Nigel De Jong ve Serdar Aziz de gelecek, onların da 11'e yerleşebileceğini düşünüyorum. Kazanan 11 bir noktada bozulacaktı, Trabzonspor maçının ardından da bazı köklü hamleler gelebilir ama gördük ki hazır olmayan Podolski ve Sneijder'in Trabzonspor karşısında zarar verdiklerini düşünüyorum. Bu arada, istatistik Serkan Çavuş'a ait ve kendisi her hafta çıkan 11'ler üzerinden bu istatistiği güncellemeye devam ediyor..

4 yorum:

  1. JOR`u seviyorum ama Linnes`e haksızlık yapıldığını da düşünüyorum tek maçla yabana atılacak bir isim değil. Kaldı ki JOR gibi oyuncunun kimyasından anlayan bir isim üzerine gitmeliydi. Onun dışında bir eleştirim yok. Bugün milyonlar harcayan Manu`nun hali ortada alınan bir yenilgi ile esip gürlememek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Linnes konusunda da katılıyorum, oyun bilgisi ve teknik kapasitesi mevcut sağ beklerin çok üzerinde. Sistem oyuncusudur ama işleyen bir sistemimiz olmadığı için Linnes kötü duruyor, beklentiyi bir türlü karşılayamıyor. Dediğiniz gibi, kolay vazgeçmek imkansız olmalıydı.

      Sil
  2. Onu bilmem de sneijder ile podolski aynı anda zor oynarlar

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir