17 Kasım 2016 Perşembe

Dentmon ve Smith'ın kadro dışı kalması da değil mesele, alınan her karar sağlıksız


Justin Dentmon ve Russ Smith kadro dışı bırakılmış, şaşırdığım bir durum değil. Bu tarz negatif durumlara şaşırmayı bıraktığımdan o da. Neden kadro dışı bırakıldıklarını da bilmiyorum, bir haber der ki Kanuas maçının akşamı partiye gittiler, diğer haber de eski arkadaşları ile buluştular diyor. Fark etmiyor, bu tabloyu yaratan Ergin Ataman. Oyuncuların disiplinsizliğinden de o sorumlu, kötü bir hava var ve bu havayı da yaratan kendisi oldu.

Eminim ki bu kadroyu kurduğu için o da pişman ama iş işten geçti. Yaz döneminde hemen hemen herkesin ortak görüşüydü, bu kadro yapamaz diye. Yapamıyor da, savunamaz deniliyordu ve savunamıyor, bu guard'larla yürümek imkansız deniyordu ve yürüyemiyoruz. Darüşşafaka maçı öncesi de mevcut iki guard kadro dışı kaldı, artık Sinan Güler'in 40 dakika oynadığı bir maçı geride bırakırız. Sinan Güler ne yapsın bir yerde, elinden geleni yine yapacak. 

Mantık sınırları içerisinde anlayamadığım olaylar bunlar, mantığa dayandırmak imkansız. Ergin Ataman'ın maalesef kontrolü kaybettiğini düşünüyorum, herhangi maç içerisinde kenara baktığımızda da zaten yüz ifadeleri çok şeyi dile getiriyor. Euroleague için isyan ediyordu hoca, geçen sezon da tırnaklarıyla kazıya kazıya takımı bu noktaya o getirdi. Peki neden yıkıyor, bile bile lades dedi.

Russ Smith'le sezona başladık, daha ilk maçından her hatasında kenara aldık. Sonra Dentmon'a döndük, Russ Smith'in lig lisansını iptal ettik. Yarın da başka bir deneme yaparız, bu kadar kolay mı mesela bu kararlar. Russ Smith beklentiyi karşılamamış olabilir, Diebler dahi yeni yeni toparladı. Avrupa çaylağı diyoruz, alışma dönemi olacak ki bence işlenebilecek bir isim de. Uğraşmıyor ama, kendi isteyerek aldırdı, hemen vazgeçebiliyor. Galatasaray'ın böyle bir lüksü yok bence.

Dentmon ya da, Olympiakos maçını kazandıran isimlerden biri. O da toparlama ışığı gösterdi, iyiye gidiş vardı ama bir anda ondan da vazgeçilebiliyor. Hadi bu adamlar sorunlu da değilim, e scout yapmak benim işim değil ki, hiç mi araştırılmadı. Transfer konusunda kimlere danışılıyor ya da, ortada bir enkaz olduğunu düşünüyorum ve maalesef çok sevdiğim Ergin Hocam'ın sağlıklı kararlar verdiğini de düşünmüyorum. Yazık oldu bu sezona..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir