17 Ocak 2017 Salı

Podolski keyif insanıdır, Köln / İstanbul arası 3 saat


Çin'den ilgi olmasını beklediğim ve bu haberler çıktığında şaşırmadığım bir isimdi, şimdi de Japonya rotalı bir transfer girişiminden bahsediliyor. Şaşırmıyorum, özellikle de Podolski'nin futbolundan öte pr'ı ile alakalı bir durum. İlgi görüyor, o da bunu satmayı iyi biliyor. Galatasaray'da da yaptığı bu mesela, fazlasıyla başarılı. Ama Podolski keyif insanıdır, transfer noktasında paraya takılacak bir isim değil. Öyle olsa daha önce gidebilirdi, adresi burası olmazdı. Euro 2016 kaynaklı tercih etmişti Galatasaray'ı, Şampiyonlar Ligi'nde sürekli oynayabilmek uğruna. Euro 2016 hedefine de ulaştı ve Milli Takım'ı bıraktı ama hala parayla işi olduğunu düşünmüyorum. Köln / İstanbul arası 3 saat, Podolski de her fırsatta Köln'e gidiyor. Keyif insanı demem bu yüzden, bunu bırakarak, para için Çin veya Japonya'ya gideceğine pek ihtimal vermiyorum. Galatasaray'ın planı ise Podolski'nin gitmesi üzerineydi, şimdi çark ettiklerini görüyorum. Podolski gidecek deniyordu, şimdi de bizim futbolcumuz denilmeye başlandı. Şampiyonluk yolunda gerekli bir isim, şu günlerde yerini doldurmak zor ama iyi bir teklife hayır demek imkansız. Ses çıkmamasından da böyle bir teklifin olmadığını mı anlamalıyız bilmiyorum. Galatasaray'dan sonraki adresi Köln olur, benim beklentim bu yönde. Satılabilir bir isimdi, talep var ama Podolski keyif insanıdır, bunun yine altını çizmem gerekiyor..

5 yorum:

  1. eren seni hedefe ulaştırmaz ama podolski ile ilk 2 hedefini gerçekleştirirsin aga.ceza alanında bu kadar net vuruş yapan oyuncu bulmak oldukça zor bu devirde.bence poldi den yeterince henüz yararlanamadık.ona pozisyon hazırlamak olmalı ilk plan.çünkü şut atacak pozisyonu hazırlarsan poldi isabetli ve sert şutunu atar.

    tabi sakatlıklarda yaşadı ama iyileşmişken bu sezon elde tutulmalı.hele şampiyonluk yarışı yapmak istiyorsan.

    saha dışı öyle bir kurgulanıyorki sanki birileri bu sezon siz sıranızı savdınız bu sezon başka takım hedefe vacacak demiş gibi.şampiyon olmamak için acayip kararlar alınıyor.yasinin kadro dışı kalması poldiyi satmak rikerinke sallamak vs

    son 9 yılda yerli teknik adamların şampiyon olmasıda tesadüf mü bilemiyorum.hele başakşehirin devre arası transferlerine ne demeli.çoh enteresan.manevi olarak destek ışığı görmeden bu maddi harcamaları yapmak bana mantıklı gelmiyor.

    sanırım gene yerli bir teknik adam hedefe ulaşacak(avcı yada güneş) ama en azından ikincilik koltuğu belli değil.

    YanıtlaSil
  2. Alman basınına göre Japonya olacakmış.Podolski ailesini Almanya ya gonderdi bildigim kadariyla.Son Reina meselesinden sonra da ben İstanbul da kalacagina pek ihtimal vermiyorum.Gezelim eglenelim derken araya kaynamayalım diye dusunmustur :) Podolski sonrasina cok takilmiyorum son zamanlarda ya hazir degil ya da sakat.Açilacak butce yerini doldurmaya yeterli olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de uzak diyarlara gideceğine hiç ihtimal vermiyorum, keyif insanı çünkü. Kalbi Köln, sürekli gitmek zorunda ki onun adına mesafe süresi çok önemli :)

      Sil
  3. Köln'e çok aşık Poldi tıpkı diğer Almanlar gibi memleket sevdası var adamın anlam verilemeyecek bir şekilde, e bu sayede biz de kolayca tahmin edebiliyoruz ne yapacağını. 2018'de sözleşmesi bitecek ancak Poldi daha 31 yaşında bana kalırsa bu yaz Galatasaray yönetimi ile masaya oturup cüzi bir miktarla Köln'e gitmeyi konuşacak (1-1.5m) Galatasaray yönetimi için de bunu tahmin etmek zor olmadığı için bu kış satmak için bizzat kulüp, Poldi'nin menajeri ile görüşüp PR çalışmaları yaptılar Uzak Doğu'da çıkan haberler de doğrular nitelikte zira. Sonradan sahiplenmeleri büyük ihtimalle forvet bulunamamasından ve gelen teklifin az olmasından kaynaklı konuşulduğu gibi 7m değil 3-4m civarında olduğunu düşünüyorum. Galatasaray yönetimi de bu kış yerine forvet bulamayacağından ve sadece Eren ile bu işin gitmeyeceğini bilerek satmadı. Satacaklarını da düşünmüyorum, en azından bu kış için.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir