17 Temmuz 2017 Pazartesi

Bu kötü süreçlerin diğer yanı da "bilgi kirliliği"


Yaz dönemi iyi başlamıştı, iddialı isimleri konuşuyorduk. Maicon, Belhanda ve Gomis gibi isimler imza attı, taraftar üzerindeki ölü toprağını atmıştı. Heyecan gerekliydi, taraftarı yeniden çekebilmek ve başarı noktasında hedefe yürümek. 

Sneijder süreci her şeyi bozdu ama, çok kötü yönetildi çünkü. Söylediğim şey şuydu, iyi ya da kötü bu süreç tamamlanmalı. Sürekli geriye bakmak, önümüzü görememekti bu. Uzadı maalesef bu konu, öyle kötü yönetildi ki taraftarı yine karşılarına aldılar. 2-0'lık mağlubiyet derken de rövanş için kaç taraftar maça gelir diye düşünüyoruz.

Mariano gibi bir transfer yaptık ve konuşamadık bile, öyle söyleyeyim. Sneijder süreci bir şekilde bitti, artık önümüze bakmamız gerekir diyeceğim ama bu süreçte taraftar yara aldı. Bu heyecanı nasıl yakalarlar bilmiyorum, iyi başlayan yaz dönemi bir anda kötü bir noktaya geldi. 

Transferler devam edecektir ama ilk öncelik Östersunds karşısında rahat bir galibiyet alınması olacak. Aksi durumda ise Tudor'u geçtim, yönetimi dahi çok daha kötü zamanlar bekler. Yapabilecekleri her şey anlamsız hale gelecek.

Bu kötü süreçlerin diğer yanı da "bilgi kirliliği". Kaos yaratılmaya çalışılıyor, bu kötü dönemden kaynaklı da taraftar bu haberlere inanıyor. Muslera konusu da böyle, gitmek istediği, menajerinin İtalya'da Roma / Napoli gibi takımlarla görüştüğü yazılıyor ama öyle bir şey yok. Ya da Muslera'nın maliyetinden kaynaklı yönetimin onu satmak istediği yazılmış, bir yalan daha. Sneijder'e benzemez bu konu, Muslera'yı kimse satamaz.

Yeni sözleşmeyi alacak, bunu kesin görüyorum. Kalmak istediğini, bu işin jübile noktasına kadar gideceğini düşünüyorum. Yaşayışından da belli değil mi, böyle bir olaya yönetim cesaret edemez ki böyle bir düşünceleri de bence yok. Muslera konusunu çok düşünmemek lazım, Galatasaray'la devam edecek işte.

1 yorum:

  1. Sneijder ile Muslerayı aynı kefedeymiş gibi göstermeye çalışanlar Sneijderi Galatasaraydan çok sevenlerdir ya da Galatasaray düşmanıdır bence. Karakterleri performansları oldukça farklı bence Muslera ve Sneijderin. Muslera takımda tutulmak istenecektir Sneijder'in kalması istenmedi. Musleranın performansını tartışan yok Sneijderin tartışmalıydı.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir