29 Mayıs 2012 Salı

Euro 2012 | Çek Cumhuriyeti

Çek Cumhuriyeti, İspanya'nın domine ettiği I grubunun ikincisi olarak geldi elemelerden gruplara. Çekilen kura sonrasında da A grubuna düştü. Tanıdık yüzler görebileceğimiz takımlardan birisi de Çek Cumhuriyeti oldu. Zira Beşiktaş'tan Sivok, Galatasaray'dan da Milan Baros Euro 2012 kadrosuna çağırılmayı başardılar. Çek Cumhuriyeti'nin Euro 2012 formaları Puma tarafından hazırlandı. İç saha formasından ziyade ben dış saha formasını daha çok beğendim ve Baros'a da çok yakışacağını düşünüyorum. Teknik direktörleri Bilek'in şampiyona için hazırladığı kadro ise;

Kaleciler: Petr Cech (Chelsea), Jan Lastuvka (Dnepropetrovsk), Jaroslav Drobny (Hamburg),
Defans oyuncuları: Theodor Gebre Selassie (Sloven Liberec), Roman Hubnık (Hertha Berlin), Michal Kadlec (Bayer Leverkusen), David Limbersky (Viktoria Plzen), Tomas Sivok (Beşiktaş), Marek Suchy (Spartak Moskova).
Orta saha oyuncuları: Vladimir Darida (Viktoria Plzen), Tomas Hübschman (Shakhtar Donetsk), Petr Jiracek (Wolfsburg), Daniel Kolar (Viktoria Plzen), Milan Petrzela (Viktoria Plzen), Vaclav Pilar (Wolfsburg), Jaroslav Plasil (Bordeaux), Frantisek Rajtoral (Viktoria Plzen), Tomas Rosicky (Arsenal).
Forvet oyuncuları: Milan Baros (Galatasaray), David Lafata (Jablonec), Tomas Necid (CSKA Moskova), Tomas Pekhart (Nürnberg), Jan Rezek (Anorthosis).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir