30 Mayıs 2012 Çarşamba

Euro 2012 | Danimarka

Turnuvanın sürpriz takımlarından birisi aslında Danimarka. Elemelerde Portekiz'i geride bırakarak gruplarından lider olarak çıkmayı başardılar. Euro 2012'de de yine Portekiz ile aynı gruba yani B grubuna düştüler. Turnuvada giyecekleri formayı Adidas tasarlamış. İç saha formasındaki polo yaka detayı beni benden aldı. Fakat formayı aşağılara doğru inceledikçe o kadar da iyi değilmiş dedim maalesef. Deplasman formasıysa çok sade geldi. Gereksiz sade yani. Neyse, Per Olsen'in turnuva için hazırladığı kadroya geçelim;
  
Kaleciler: Stephan Andersen (Évian Thonon Gaillard FC), Anders Lindegaard (Manchester United FC), Kasper Schmeichel (Leicester City FC).
Defans oyuncuları:Lars Jacobsen (FC København), Daniel Wass (Évian Thonon Gaillard FC), Daniel Agger (Liverpool FC), Simon Kjær (AS Roma), Andreas Bjelland (FC Nordsjælland), Simon Poulsen (AZ Alkmaar), Jores Okore (FC Nordsjælland).
Orta saha oyuncuları: Christian Poulsen (Évian Thonon Gaillard FC), Jakob Poulsen (FC Midtjylland), William Kvist (1. FC Nürnberg), Niki Zimling (Club Brugge KV), Thomas Kahlenberg (Évian Thonon Gaillard FC), Christian Eriksen (AFC Ajax), Michael Silberbauer (BSC Young Boys), Lasse Schøne (NEC Nijmegen).
Forvetler: Dennis Rommedahl (Brøndby IF), Nicklas Bendtner (Arsenal FC), Michael Krohn-Dehli (Brøndby IF), Tobias Mikkelsen (FC Nordsjælland), Nicklas Pedersen (FC Groningen).

1 yorum:

  1. 2012 Avrupa Şampiyonluğu için ilk adayım nedeni ise 1992 ruhunu özlemem sanırım turnuva başlamasına az kala hala hangi takımı tutacağıma karar verememiştim bu mütevazi kadroyu görünce danimarka dedim yazı için çok teşekkürler kupa için favorimi belirlemiş oldu

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir