31 Mayıs 2012 Perşembe

Euro 2012 | Fransa

Euro 2012'ye zorlanarak da olsa grup lideri olarak yükseldi Fransa. Çekilen kuralar neticesinde de İsveç, İngiltere ve Ukrayna'nın bulunduğu D grubuna düştüler. Şansları ne olur, çeyrek final görürler mi bilmiyorum ama şahsen elenmesini istediğim takımlar arasında bulunuyor Fransa. Formaları Nike tarafından hazırlanmış. Eğer iç saha forması da deplasman forması gibi slimfit değil de fotoğraftaki gibiyse ne kadar çabuk elenirlerse o kadar iyi diye düşünüyorum. Blanc'ın kurduğu kadro aşağıdaki gibi şekillenmiş 

Kaleciler: Cédric Carrasso (FC Girondins de Bordeaux), Hugo Lloris (Olympique Lyonnais), Steve Mandanda (Olympique de Marseille). 
Defans oyuncuları: Gaël Clichy (Manchester City FC), Mathieu Debuchy (LOSC Lille Métropole), Patrice Evra (Manchester United FC), Laurent Koscielny (Arsenal FC), Philippe Mexès (AC Milan), Adil Rami (Valencia CF), Anthony Réveillère (Olympique Lyonnais). 
Orta saha oyuncuları:Yohan Cabaye (Newcastle United FC), Alou Diarra (Olympique de Marseille), Florent Malouda (Chelsea FC), Marvin Martin (FC Sochaux-Montbéliard), Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain FC), Yann M'Vila (Stade Rennais FC), Samir Nasri (Manchester City FC). 
Forvetler: Hatem Ben Arfa (Newcastle United FC), Karim Benzema (Real Madrid CF), Olivier Giroud (Montpellier Hérault SC), Jérémy Menez (Paris Saint-Germain FC), Franck Ribéry (FC Bayern München), Mathieu Valbuena (Olympique de Marseille).

2 yorum:

  1. iç saha forması futbolcuların üzerinde o kadar da kötü durmuyor gibi

    YanıtlaSil
  2. Yazıyı yazmadan önce görme fırsatım olmamıştı.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir