29 Mayıs 2012 Salı

Euro 2012 | Hollanda

Turnuvada bu sezon en çok beğendiğim forma Hollanda'nın deplasman forması oldu. Aslında bu fotoğrafta pek bir şeye benzememiş ama futbolcuların üzerinde müthiş duruyor. Slimfit olarak hazırlanan forma omzundaki turuncu detayla dikkat çekiyor. İç saha formaları da yine turuncunun tonlarıyla hazırlanmış bir forma olmuş. Görünen o ki, turnuvanın en güzel rengi yine Hollandalılar olacak. Hollanda elemelerdeki en başarılı performansların başında geliyor. Gruplarda sadece İsveç'e yenildiler ve kalan 9 maçı da kazanarak 27 puanla yaldır yaldır geldiler. Kadrosunda çok başarılı isimleri barındıran Hollanda'nın Euro 2012'de karşımıza çıkacak kadrosundaki isimler;

Kaleciler: Maarten Stekelenburg (AS Roma), Michel Vorm (Swansea), Tim Krul (Newcastle).
Defans oyuncuları: Khalid Boulahrouz (Stuttgart), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Malaga), Ron Vlaar (Feyenoord), Wilfred Bouma (PSV Eindhoven), Gregory van der Wiel (Ajax), Jetro Willems (PSV Eindhoven).
Orta saha oyuncuları: Ibrahim Afellay (Barcelona), Mark van Bommel (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Stijn Schaars (Sporting Lisbon), Wesley Sneijder (Inter Milan), Kevin Strootman (PSV Eindhoven), Rafael van der Vaart (Tottenham).
Forvetler: Klaas-Jan Huntelaar (Schalke), Luuk de Jong (FC Twente), Dirk Kuyt (Liverpool), Luciano Narsingh (Heerenveen), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern Munich).


ps: içimdeki gizli Uçan Hollandalı çıktı ortaya 0.0 sonra Robben'i gördüm geçti o.O

2 yorum:

  1. Dis saha formasi ne kadar guzelse ic saha formasi o kadar siradan bu sene. Hele bir de o ic saha formasinda numaralari da ayni tonda yapmislar. Okunmuyor neredeyse

    YanıtlaSil
  2. Nike ın forma konusunda en özendiği takımlardan tabi avrupa merkezinin hollanda olmasıda bunda etkili bu iki forma kalıbının bizdede kullanılma ihtimali var.İç saha forma kalıbı bizi 3.forma olan kırmızı formamızda kullanılabilir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir