7 Haziran 2012 Perşembe

Bobo ve Nobre Buluştu, Delgado da Bekleniyor

Mersin İdman Yurdu'nun geçtiğimiz sezonda da bu havası vardı. Eski Beşiktaşlı futbolculara çoğu zaman yöneldiklerini görüyoruz. Bu sezonda da bunun izleri var aslında, Bobo transferini bu anlamda da düşünmek mümkün ama Bobo için söylenebilecek ilk şey, ülkemizdeki çoğu takımın kendi takımlarında görmek istediği bir futbolcuydu.

Ülke şartlarını bilen, yıllarını burada geçirmiş, uyum sorunu asla yaşamayacak ve ne verebileceğini önceden kestirebildiğiniz bir isim. Transferine asla bir kumar gözüyle bakamazsınız. Mersin İdman Yurdu doğru bir adım atmış oldu. Bonservisi de elinde olan bir isim Bobo ve başka talipleri de mutlaka çıkacaktı. Bu yüzden transferin erken bitirilmiş olması önemli bir başarıdır.

Nobre'den bir önceki sezon alınan verim de ortada ayrıca, bitmiş dediğimiz Nobre'nin yükselişini izlemiştik. Ligin devre arası döneminde de Fenerbahçe'nin gündemine de gelmişti ayrıca. Bobo, ülkemize çok genç yaşlarda geldiğinden bu işlerle çok da fazla ilgilenmeyen bir insan için yaşlı bir futbolcu izlenimi verebilir ama Bobo henüz 27 yaşında. Bazı futbolcular yaşlanmıyor, Giovani Dos Santos da bu isimlerden biri aslında. O da hala 23-24 aralığında dolanıyor ama çok uzun zamandır bu piyasada.

İşin özü, Bobo ile Nobre tekrar buluştu, Beşiktaş günlerinin ardından. Birbirini tanıyan bir ikili, bana göre oldukça verimli de olacaklar. Ayrıca düşünülen bir forvet arkası transferi de var ve Beşiktaş'tan gitmeye devam ediliyorsa eğer aklıma gelen isim Delgado oldu. Böylece bu üçlü tekrar bir araya gelmiş olacaklar. Mersin İdman Yurdu güzel işler yapıyor, bu çok açık...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir