2 Temmuz 2012 Pazartesi

Necati Ateş'le Sözleşme Yenilendi

Baros'un yine bir geri dönüşü olmuştu ve Elmander'le yakaladıkları uyum mükemmeldi ama yaşadığı son sakatlık onu bir daha geri döndürmeyecek bir şekilde götürmüştü sanki. Dönüşü onun adına sağlıklı olmadı, akabinde de yediği kırmızı kart sonrasında altığı ceza Galatasaray'ı yeni bir forvete doğru yönlendirdi ve transferin de son günlerinde atabileceğiniz tek adım Necati Ateş vari bir adım olacaktı.

Necati Ateş ilk geldiğinde de söyledim, onun Galatasaray'a dönüşü kendisi açısından büyük olay. Takımdan gönderilmek için herşey yapılmıştı, uzun sürgün günleri geçirdi bir bakıma ve serbest bırakılarak Antalyaspor yolunu tuttu. Yıllar sonra Galatasaray yeniden kapına geldi, yaş 32 oldu ama Galatasaray'a geri dönüşü tekrar gerçekleştirdi. Kendisi açısından büyük bir olay bu ve kazanılan şampiyonlukta da payı çok büyük oldu. Ligin ikinci yarısında attığı 8 gol var, özellikle de deplasmanlarda attığı goller Galatasaray açısından çok kritikti.

Doğal olarak yeni bir sözleşmeyi hak etti. Asıl hata Necati Ateş'i transfer ettiğinizde onunla 6 aylık sözleşme yapmanızdı. En az 1.5 yıllık sözleşme imzalamak gerekiyordu ama Necati Ateş'in yaşından ötürü olacak, sezon sonuna kadar anlaşıldı ve göstereceği performansa göre de geleceği şekillenecekti. Uzun sürdü ama bu süreç, bir önceki sezon yaptıklarından sonra Necati Ateş'in de bazı istekleri olacaktı derken kendisiyle sözleşme yenilendi.

İyi bir haber bu, yaşı ne olursa olsun Necati Ateş yeni sezonda doğru bir alternatif olacaktır. Elmander, yeni alınacak yabancı santrafor, Umut Bulut transferi ve Necati Ateş. Doğru bir dörtlü bence, hayırlısı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir