13 Ağustos 2012 Pazartesi

Süper Kupa Finalinden Enstantaneler

Geçen sezonu kupayla kapattık (check)
Sezon hazırlıklarını tamamladık (check)
Bu sezonu kupayla açtık (check)

Öyleyse başlıyorum!


Öncelikle maç. Galatasaray'ın bu sezonki ilk resmi maçıydı final maçı. Fenerbahçe ise 2 tane Şampiyonlar Ligi eleme maçı oynadıktan sonra çıktı sahaya. Maçın büyük kısmında Galatasaray'ın oyununu izledik. 10 kişi kaldığı kısımda bile.. Nihayetinde de maçı 3-2'lik bir skorla kazanarak sezonu kupayla açmış oldu. Bana da kaldı işin fotoromanını hazırlamak. İlk fotoğraf kupa fotoğrafları da dahil dün gecenin bence en güzeli. Arşivlik cinsten. Galatasaray'ın kaydettiği gol sonrasında Muslara'nın sevinci ile tribündeki meşalelerin muhteşem görüntüsünü fotoğraflamışlar. Çok da iyi etmişler.



Galatasaray'ın gollerinin ikisini Umut birini de penaltıdan Selçuk attı. Ama Selçuk'un, Umut'un gollerindeki nokta atışı asistlerini es geçmek olmaz.


Maç sonundaki en güzel fotoğraflardan biri de Selçuk ve Alex'in verdikleri bu poz oldu. Maçtan önce yapılan toplantıda verilen "dostluk mesajı" da bir nevi görüntüye döküldü. İki oyuncuyu da kutlamak lazım.


Gelelim kupa seremonisine birkaç aylık başkanlık serüveninde Galatasaray'a 2. kupasını verme şerefine nail olan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkürler öncelikle (evet bu cümle biraz muzır oldu). Kupa tribünde ilk kaptanların elinde yükseldi. Kaptanların Ujfalusi, Necati ve Hakan olacağı haberi gelmişti ama Ujfa, Sabri ve Necati aldılar.


Kupa daha sonra tribünde futbolcularla gezdi.


Tabii sonra tribünde kupa alındığında göremeyenler için kupayla statta şöyle bir tur atılır.

Galatasaray'da adettir. Önce futbolcular kupayla biraz oyalanırlar sonra da devreye Fatih Terim girer, pozunu verir, çekilir.

Kupaya kayış da olmazsa olmazı tabii.

Ve işte karşımızda kupa fotoğrafı.

Bu da uçaktaki son poz.

Nice kupalara, nice fotoromanlara. Yeni sezon başlasın!

2 yorum:

  1. muslera nın pozu göze hoş geliyor ama malesef kasımpaşa maçı nın seyircisiz olma ihtimali konuşuldu bugün radyolarda değermi bilemedim ?? Galatasaraylı ama bir futbol sever olarakda selçuk ve alex pozu da mütiş gerçekden ikisine de teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. kupa seremonilerinin yeniden saha ortasında yapılması çok daha hoş olacak gibi görünüyor. hem böylece kupayı alan takım direk zafer turunada başlayabilir :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir